radisa Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Taj west, to kod Airport Cityja? Meni to ok lokacija, sto misliš da je precenjena? I koliko su stanovi tamo?
Frank Pembleton Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Taj west, to kod Airport Cityja? Meni to ok lokacija, sto misliš da je precenjena? I koliko su stanovi tamo?Zato što se reklamira kao "odvojeno ušuškano itd..." A na 50 metara ti je ozbiljna saobraćajnica, na drugoj strani, gradilište jedno drugo, na što metara će da šiba voz međunarodni pruga, sve prilično nabijeno, plus ti se gradi ogromna kula i šoping mol u tom kompleksu... ...shiit has hit the fan...
radisa Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Ok, nisam znao za mol i kulu... Vozna stanica i saobraćajnice su meni ok, ali ne treba onda reklamirati da je ušuškano... A cifra, okvirno za neku garsonjericu, recimo (ispod 30 kvm)?
eumeswil Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Koliko sam ja čitao od upućenih, fušarili su na materijalu, instalacije su udarane dijagonalno po zidovima da bi uštedeli, zvučna i mirisna izolacija su loše. Da osetiš miris iz nečije kuhinje i kupatila u novoj zgradi za skoro 2ke kvadrat je neprihvatljivo.
SNARC Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 25 minutes ago, miki.bg said: instalacije su udarane dijagonalno po zidovima da bi uštedeli Ingenioznost nasih graditelja, elektricara i generalno, majstora je neprevazidjena.
eumeswil Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nije to do majstora, oni rade kako im investitor kaže.
djeneralche Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Imas neki dokaz za dijagonalne instalacije ili lupas onako?
eumeswil Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 https://forum.rur.rs/topic/234932674-stanovi-u-naselju-west-65-kod-airport-city-ja/?tab=comments#comment-2128844 Quote 65x1850 = 120.250 evra. pritom nisam razumeo, da li na tu cifru ide garaža od 14k? i šta znači "obavezno je, možda plaćam kasnije"? za te pare možeš da uzmeš stan od 85 kvadrata sa tri spavaće u 30om bloku, lokacije su nebo i zemlja sestra ženinog kuma je uzela u vestu u piku cena, nije oduševljena kvalitetom gradnje - stalno je obilazila stan tokom izgradnje, i drkala ih za svaki kurac koji joj se nije dopao, znam da je pregorela u jednom momentu. npr. instalacije su udarane dijagonalno po zidovima da bi uštedeli itd. za te pare tako nešto ne bi trebalo da se dešava što kaže igor, ako si odlučio neka je sasrećom, ali ja bih izvagao opcije još malo i da - lokacija je živi krš, ja sam u relativnom komšiluku (38. blok), i meni je ona parcela katastrofa za perspektivu stanovanja
djeneralche Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) Sestra zeninog kuma nekog lika na nekom forumu, nem stojim pred ovim postom. Nista, neka sestra zeninog kuma nekog lika na nekom forumu proda stan, koliko je razlika? 500+e Taman da izleci sve sto je pregorela. Edited July 1, 2019 by djeneralche
Frank Pembleton Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 https://forum.rur.rs/topic/234932674-stanovi-u-naselju-west-65-kod-airport-city-ja/?tab=comments#comment-2128844 65x1850 = 120.250 evra. pritom nisam razumeo, da li na tu cifru ide garaža od 14k? i šta znači "obavezno je, možda plaćam kasnije"? za te pare možeš da uzmeš stan od 85 kvadrata sa tri spavaće u 30om bloku, lokacije su nebo i zemlja sestra ženinog kuma je uzela u vestu u piku cena, nije oduševljena kvalitetom gradnje - stalno je obilazila stan tokom izgradnje, i drkala ih za svaki kurac koji joj se nije dopao, znam da je pregorela u jednom momentu. npr. instalacije su udarane dijagonalno po zidovima da bi uštedeli itd. za te pare tako nešto ne bi trebalo da se dešava što kaže igor, ako si odlučio neka je sasrećom, ali ja bih izvagao opcije još malo i da - lokacija je živi krš, ja sam u relativnom komšiluku (38. blok), i meni je ona parcela katastrofa za perspektivu stanovanja Iskreno, malo mi je klimavo to "svedočenje" ako ih je toliko cimala kako to da se desilo to sa "dijagonalnim instalacijama", pogotovo da bi to imalo smisla u uštedi moralo je svugde da se radi u svim stanovima. A prvi put čujem. U većini gde se piše svugde se ističe kvalitet radova, druge stvari se uzimaju kao minus... ...shiit has hit the fan...
radisa Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Ja sam se u životu svačeg nagledao, ali dijagonalu nikad nisam video... Teško koji majstor bi pristao to da uradi, posle da nosi nekog na duši...
eumeswil Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 5 minutes ago, djeneralche said: Sestra zeninog kuma nekog lika na nekom forumu, nem stojim pred ovim postom. Nista, neka sestra zeninog kuma nekog lika na nekom forumu proda stan, koliko je razlika? 500+e Taman da izleci sve sto je pregorela. A šta si hteo, šta bi ti bio dovoljno dobar dokaz, da sam ja lično provaravao stan pa da ti kažem kako su radili? Jedi govna.
Recommended Posts