November 24, 201014 yr Ma Zemun donji grad je zakon za NBG, ali bolje je za sam Zemun da ljudi misle obrnuto ^_^A da im vratimo nazad temu?
November 24, 201014 yr daj bre, pishe na l'otelu lepo cirilicom, rukom pisano shtampano - "konachishte"vec godinama. osim ako nisu skinuli u medjuvremenu.Ko nastupa tamo ovih dana?
December 7, 201014 yr Author Ko nastupa tamo ovih dana?a, ko, sigurno neki djordjije koprivica i veseli gudachi.tema, golgota i vaskrs djenerala draze, ili tako neshto.opskurno mesto do boba...
December 7, 201014 yr a, ko, sigurno neki djordjije koprivica i veseli gudachi.tema, golgota i vaskrs djenerala draze, ili tako neshto.opskurno mesto do boba...slabo pratim scenu. diskoteke po bataji i tri ladjara dzez.
January 24, 201114 yr da li ima i gde zatvoreni bazen na NBG? ili Zemun, samo da je s ove strane reke
January 24, 201114 yr Samo Pinki-Zemun, dok se ne renovira 11. april.Nisam tamo nikad bio, pa ti ne mogu preneti utiske.
January 24, 201114 yr Kolike su sanse da se ovo zaista izgradi? pa velike posto Centar za promociju nauke deo je programa investicija u naučnu infrastukturu koji se finansira sredstvima Evropske investicione banke. Edited January 24, 201114 yr by prima
January 27, 201114 yr Author srushili coshak tvornichke i franca rozmana, chini mi se kao preko noci :osta ce tu da bude, neko mishkovica guvno?
January 27, 201114 yr Kad bre :o Prekjuce sam bio tamo i bilo kako treba. Srusili i rusevinu kineske ambasade