Barti66 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Uh kako bi ja to potapao redom...sve i bez izuzetaka do poslednjeg.
Frank Pembleton Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 4 hours ago, Lezilebovich said: Ko je vlasnik tih Cunamija? Nominalno.... https://www.facebook.com/Zubac93
Frank Pembleton Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 (edited) https://twitter.com/savski_nasip/status/1108643257704239104 @savski_nasip Pridružite nam se u šetnji savskim nasipom do Reni bunara. 22. marta petak, protestna šetnja na Svetski dan voda Okupićemo se u 17 časova na samom nasipu iznad okretnice tramvaja u bloku 45, ulica Dr. Ivana Ribara. Nastavljamo dalje Edited March 21, 2019 by Frank Pembleton
Dsnake Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Haha više ljudi brani kuće nego nasip blok 45 je zreo za jedno temeljno betoniranje
Frank Pembleton Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 8 minutes ago, Dnaralaske said: Haha više ljudi brani kuće nego nasip blok 45 je zreo za jedno temeljno betoniranje Još uvek je tim ljudima dobro, bole ih tuki... Biće posle kuku zgazio me na nasipu... Ali neka mogli su da jebu mater ovima samim ukidanjem saobraćaja...
Dsnake Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Policija ne moze da garantuje bezbednost. Water pride
Ras Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 (edited) .pogrešan topik Edited March 22, 2019 by Ras
Frank Pembleton Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 3 hours ago, Dnaralaske said: Policija ne moze da garantuje bezbednost. Water pride Ne razumem?
Dsnake Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Pa ne može da garantuje bezbednost ljudima koji su došli na prijavljeni skup, jer im bezbednost ugrožava neprijavljeni skup, koji je sprečio blokiranje saobraćaja na putu na kome je saobraćaj zabranjen. Ako pitaš to. Ako me pitaš za pride, samo me podsetilo na ono kad policija kaobajagi ne može da garantuje bezbednost.
Frank Pembleton Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 (edited) Ok. Razjašnjeno. Inače bilo "zanimljivo". Kreteni su doveli i ekipu za zastrašivanje... Biće veselo ove sezone... Edited March 22, 2019 by Frank Pembleton
Dsnake Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Neko od njih je pominjao kako bi rešili problem sa protestom lako, ali ovi što protestuju sve snimaju. Bio je i neki policajac u civilu koji je komentarisao kako bi im trebalo spaliti par kuća i kako ovo nije ništa u odnosu na betoniranje kod ostružničkog mosta.E a što se ne protestuje ispred opštine, saobraćajne policije ili tako nešto?
Frank Pembleton Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 (edited) 8 hours ago, Dnaralaske said: Neko od njih je pominjao kako bi rešili problem sa protestom lako, ali ovi što protestuju sve snimaju. Bio je i neki policajac u civilu koji je komentarisao kako bi im trebalo spaliti par kuća i kako ovo nije ništa u odnosu na betoniranje kod ostružničkog mosta. E a što se ne protestuje ispred opštine, saobraćajne policije ili tako nešto? Naravno, bilo je sinoć par ozbiljnih "zaletanja" no kad vide da se snima ustuknu... Jednoj devojci iz organizacije su se tako isprečili dva bilmeza i ona se okrenula i pozvala pandura i ova dvojica brže bolje se sklonila. Jasno je sinoć da su dovukli ekipu "da se obračuna" ali su ustuknuli od mobilnih telefona i murije. Murija se ponašala sramotno, oni su se pravili ludi što je nekome ,ko je prijavio skup u muriji i to mu odobreno, onemogućeno da taj skup sprovede.... I dalje mislim da je sramota za stanovnike blokova da se ne pojavljuju na ovim protestima... Edited March 23, 2019 by Frank Pembleton
Recommended Posts