Frank Pembleton Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 2 hours ago, Milosh76 said: Beograd -- Zbog problema sa parkiranjem, stanari blokova 19, 19a, 21, 22, i 23 skupljaju potpise za uvođenje parking zone. Žitelji ovog dela Novog Beograda imaju velikih problema da pronađu parking mesto tokom celog dana. Probleme prave "došljaci". Naime, veliki broj zaposlenih koji rade na Novom Beogradu, svoje automobile ostavlja oko njihovih zgrada, gde je parking besplatan. Zbog toga veliki broj žitelja ovog dela grada nemaju gde da ostave svog ljubimca na četiri točka. Očigledno, žiteljima ovih blokova je prekipelo da kruže oko zgrada traže jedno prazno mesto. Pišu peticiju, a prikupljaju se i potpisi da nadležnim gradskim službama predaju zahtev da se ovi blokovi zoniraju. U tom slučaju, oni bi plaćali parkiranje vozila, a "došljacima" bi bilo ograničeno vreme za parkiranje. Ima sve da zoniraju! Jbga tu ima raznih misljenja, dosta ljudi npr iz 21-og je za tu varijantu gde oni dobijaju mesecne "markice" i ovim "povremenim " postaje preskupo parkiranje...
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 problem je što neće urediti parking mesta unutar bloka, već će samo označiti ulice unutar kojih bi bila zona onda će ovi povremeni “izmišljati” mesta za parking a markice će plaćati kao i svi
Milosh76 Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Markica je oko 400 dinara mesecno i ne mora niko da je kupi ako nece. A da je kupe mogu samo stanari
Frank Pembleton Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 10 minutes ago, Milosh76 said: Markica je oko 400 dinara mesecno i ne mora niko da je kupi ako nece. A da je kupe mogu samo stanari Valjda je tako, i ja sam tako shvatio, na osnovu adrese stanovanja...
Milosh76 Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Adrese iz lk i saobracajne... Sve se zavrsi za 5 min u Parking servisu
zema Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 šta ovo lupa/udara? čuo sam i pre neku noć, kao neka mašina.
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 +1 ja mislio ovi kinezi do mene, al mi deluje da dolazi zvuk iz pravca old merkatora/zemuna
ragasto Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Baš odatle...mislim da je ono gradilište između Energoprojekta i fensi zgrada.
Lezilebovich Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Pre neki dan na slicnu temu su pisali u nekim novinama da je buka od radova na stanici Tosin Bunar. Da li vam se to uklapa lokacijski ?
renne Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Da. Tako nekako, odatle se čujeKao da pobijaju šipove
Chika Spale Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Nocu su inicijalno radili zato sto su tad smeli da zatvaraju prugu tokom odredjenog perioda, posle zalbi su krenuli danju da rade, navodno sve treba da zavrse do 7.3.
laser lotus Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Izgleda da će AC Stojanović malo da ide i u širinu, a ne samo u visinu.
Recommended Posts