svashtabezneshto Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 (edited) aaaawwwww ček, je l ovo on ili ti? ako je on povlačim post Edited January 6, 2019 by svashtabezneshto
Jumanji Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Je l to Sapic otiso u cetnike?Eh svasta vala...
jorma shparga Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Jbg malo kasnije pali...njemu je tek sad 1945!
fonTelefon Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Imate cetnika za predsednika opstine dzaba vam sve one ofanzive. Ccccc
morgana Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Nemam puno parametara, ali trebalo bi mi ime turske firme za prodaju nekretnina koja navodno treba da gradi nesto u bloku 70. Ak slucajno neko zna
Frank Pembleton Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 (edited) 41 minutes ago, morgana said: Nemam puno parametara, ali trebalo bi mi ime turske firme za prodaju nekretnina koja navodno treba da gradi nesto u bloku 70. Ak slucajno neko zna Proveri lokaciju, ne znam gde bi moglo u bloku 70 , da se gradi nešto? A možeš da prošvrljaš Beobuild forumom , moja su iskustva da tamo prvo osvane... E i javi ako nađeš nešto... Edited February 16, 2019 by Frank Pembleton
Willow Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Proveri lokaciju, ne znam gde bi moglo u bloku 70 , da se gradi nešto? A možeš da prošvrljaš Beobuild forumom , moja su iskustva da tamo prvo osvane... E i javi ako nađeš nešto...Možda se radi o onoj livadi pored kineskog tržnog centra. Geometri su dolazili da premeravaju parcelu i tom prilikom je rečeno da se na tom mestu planira izgradnja stambeno-poslovnog objekta. Ne znam samo kako im se oni strujni dalekovodi uklapaju u priču.
Recommended Posts