January 6, 20196 yr aaaawwwww ček, je l ovo on ili ti? ako je on povlačim post Edited January 6, 20196 yr by svashtabezneshto
February 16, 20196 yr Nemam puno parametara, ali trebalo bi mi ime turske firme za prodaju nekretnina koja navodno treba da gradi nesto u bloku 70. Ak slucajno neko zna
February 16, 20196 yr 41 minutes ago, morgana said: Nemam puno parametara, ali trebalo bi mi ime turske firme za prodaju nekretnina koja navodno treba da gradi nesto u bloku 70. Ak slucajno neko zna Proveri lokaciju, ne znam gde bi moglo u bloku 70 , da se gradi nešto? A možeš da prošvrljaš Beobuild forumom , moja su iskustva da tamo prvo osvane... E i javi ako nađeš nešto... Edited February 16, 20196 yr by Frank Pembleton
February 16, 20196 yr Proveri lokaciju, ne znam gde bi moglo u bloku 70 , da se gradi nešto? A možeš da prošvrljaš Beobuild forumom , moja su iskustva da tamo prvo osvane... E i javi ako nađeš nešto...Možda se radi o onoj livadi pored kineskog tržnog centra. Geometri su dolazili da premeravaju parcelu i tom prilikom je rečeno da se na tom mestu planira izgradnja stambeno-poslovnog objekta. Ne znam samo kako im se oni strujni dalekovodi uklapaju u priču.