December 20, 20186 yr Jutros je u Beogradu preminuo Mihajlo Mitrović (1922-2018), arhitekta koji je projektovao simbol Novog Beograda - Genex kulu Blokovi.com Regional Website
December 25, 20186 yr 96 godina poziveo. meni je apsurd da poslovna kula zvrji prazna toliko godina i da niko nema interes da je ponovo stavi u funkciju a onamo se po nbg zidaju poslovne zgrade samo tako, ili da se preprojektuju spratovi u skupe apartmane ali ne, neka zvrji prazno, srpska posla. setih se tinejdzerskog frusta kada mi je otac rekao da je odbio stanarsko pravo u stambenoj kuli za stan na poslednjem spratu meni to onda izgledalo kao lokacija snova
December 25, 20186 yr Author 39 minutes ago, Pontijak said: 96 godina poziveo. meni je apsurd da poslovna kula zvrji prazna toliko godina i da niko nema interes da je ponovo stavi u funkciju a onamo se po nbg zidaju poslovne zgrade samo tako, ili da se preprojektuju spratovi u skupe apartmane ali ne, neka zvrji prazno, srpska posla. setih se tinejdzerskog frusta kada mi je otac rekao da je odbio stanarsko pravo u stambenoj kuli za stan na poslednjem spratu meni to onda izgledalo kao lokacija snova cuti sad bi plakao. mada bi se sigurno nashao neko mlad i brz da to kupi mislim da ima i namere i zlobe u zapostavljanju starog.
December 25, 20186 yr 24 minutes ago, gospa buba said: cuti sad bi plakao. mada bi se sigurno nashao neko mlad i brz da to kupi mislim da ima i namere i zlobe u zapostavljanju starog. imai toga mada ja imam poverenja u tradicionalnu ljudsku gramzivost pa mi zato neverovatno da se niko nije setio da je adaptacija te kule u luksuzne stanove odlican posao. jeste da je genex u stecaju i tako to i imovinska prava i slicno ali kada je bilo sta sprecavalo gramzive u njohovim naumima, eto industrijalac™ preradjenih crkotina lepo kupio jugoexport palatu u kolarcevoj i niko mu ni rec nije rekao. isto kao sa onim poslovnim zgradama kod hajata, preduzece rad valjda, stoje tako poluzavrsene i propadaju blizu tri decenije, meni to neshvatljivo e da, meni je sjajna i ona mitroviceva stambena zgrada u siminoj blizu narodnog pozorista, ta fasada, ti prozori, lepota modernizma edip: a to da li bih sada plakao, ma ko zna, uostalom kada sam se otarasio stana na mrskom dorcolu pa valjda bih prodao i stan u toj kuli a mladost bi mi bila u veselju i lepoti pogleda plus kondicija penjanja na 20 sprat 90-ih kada liftovi gotovo nikada nisu radili u toj zgradi Edited December 25, 20186 yr by Pontijak
December 25, 20186 yr 4 hours ago, Pontijak said: e da, meni je sjajna i ona mitroviceva stambena zgrada u siminoj blizu narodnog pozorista, ta fasada, ti prozori, lepota modernizma ako mislis na onu od fasadne cigle u brace jugovic, slazem se
December 26, 20186 yr 16 hours ago, Matilda Ivancic said: ako mislis na onu od fasadne cigle u brace jugovic, slazem se ops, da, brace jugovica kako ja guram u podsvest tri decenije dorcolskog zivota pa sam poceo i da zaboravljam nazive ulica tamo
December 27, 20186 yr Srušili Radovu baraku u 63. preko puta pijace, poznatu po kulturnoumetničkom društvu, a od skora je tu bio i neki restoran. Zna li neko šta je u planu na toj lokaciji ? Edited December 27, 20186 yr by Lezilebovich
December 27, 20186 yr 1 minute ago, Lezilebovich said: Srušili Radovu baraku u 63. preko puta pijace, poznatu po kulturnoumetničkom društvu, a od skora je tu bio i neki restoran. Zna li neko šta je u planu na toj lokaciji ? Tu valjda na toj celoj livadi gradska direkcija treba izgradi neku monstrum od zgradurine...