Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

poneću užinu :-)
more, ponesi stolichicu, da se krvotok odmori od gravitacije, dok chekash na stanici :rolleyes: missim, bus za centar bgd, koji ide na pola sata :blink:(ono, cijenim da za rumu preko pecinci ispred sava centra moze da se navata na 15 minuta) Edited by thermal bug

bila ja u nekom hotelu u parizu, u ne bas sjajnom kraju oko gare du nord. u sred noci, tacno ispod otvorenog prozora na prvom spratu, pocinje pucnjava. ja bunovna, tek probudjena skocim i pocnem da vicem: neko puca, neko puca. decko koji je spavao pored mene (uzgred, stanovnik sive zone izmedju 63. i 64. bloka) se trgne i kaze: sta se deres, kao da nisi sa novog beograda.

nego.... da se vratimo na ozbiljne stvari. kad sam poslednji put bila u bg, vredno su se sredjivale biciklisticke staze po nbg i gradile nove. u omladinskih brigada su skoro vec zavrsavali posao, a u jurija gagarina je trebalo tek da pocne. kakvo je stanje sad?

nego.... da se vratimo na ozbiljne stvari. kad sam poslednji put bila u bg, vredno su se sredjivale biciklisticke staze po nbg i gradile nove. u omladinskih brigada su skoro vec zavrsavali posao, a u jurija gagarina je trebalo tek da pocne. kakvo je stanje sad?
u omladinskih brigada skoro vec zavrshavaju poso. eto kakvo je stanje <_< al su rozikaste, da se vide po mraku :wub:

Moram priznati da se svakog poslepodneva vraćajući se sa posla (koji je takođe na NBGu :D ) sebično naslađujem gledajući sve one automobile koji čekaju da se uspentraju na gazelu - i uvek pomislim da ništa ne može da nadoknadi taj stres, tj. odsustvo stresa u mom slučaju. Ili kad mi kolega sa banovog brda priča kako ima tačno određeno vreme izjutra do kojeg mora da krene na posao, jer u suprotnom nema šanse da stigne na vreme zbogradi sajma. Pa priče o raznim infrastrukturnim i komunalnim problemima, kojih ja nemam...itd. itd. Jbg. tema je lokalpatriotizam. :D

Eh, ja sa posla i na posao idem samo jednim prevozom - liftom.edit: @marianne - u ono doba se blok 38 još uvek vodio kao sanatorijum, skoro je upgradeovan u bolnicu wink.gif

Edited by dig_chohano