June 11, 20186 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Cilj je provokacije da se država izjasni.. Pa kako god. Nisu ova govna "druga strana" . Druga strana je država... Gresis. Oni, ta govna, su drzava.
June 11, 20186 yr Gresis. Oni, ta govna, su drzava. Dobro, to je naravno "izmešano" ...No, kažem cilj je da se oglasi država, makar i kroz patrolu gradske policije koja će da obustavi prolaz kolima, pa će morati jednom da se izjasne...Znam ....
June 11, 20186 yr 5 hours ago, Frank Pembleton said: Cilj je provokacije da se država izjasni.. Pa kako god. Nisu ova govna "druga strana" . Druga strana je država... kratko i jasno precizno postavljen cilj
June 22, 20186 yr kao sto sam i pretpostavljao od prvih najava izgradnje, ovo je nova™ bus stanica, dakle metalno-betonska baraka koja ce sledecih nekoliko decenija biti zgrada glavne autobuska stanica a na onaj propali betonski plac bivseg parkinga ce smestiti imitacije perona u vidu iscrtanih linija masnom farbom i to je to. mozda padne i neka limena nastresnica kao bonus http://beobuild.rs/autobuska-stanica-na-novom-beogradu-p2793.html Edited June 22, 20186 yr by Pontijak
June 22, 20186 yr Author vazno je da ima roze render, kako ce to izgledati u bajci. olosh nesposobni.neka.sent from bubamoto
June 22, 20186 yr A lepa vam je stanica..podseca malo na onu medjunarodnu u Becu, posvecenu prijemu samo istocnoevropskog i balkanskog polusveta. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
June 22, 20186 yr Author jebemtizivot nemoguce da nije prva u novijoj istoriji shta cemo sad sent from bubamoto
June 22, 20186 yr Izgleda im sve rendere radi neki mali od nekoga, možda Jorgovankin ili Jadrankin, sličan render onom što je aktuelan posljednjih par dana, sa onim pimpom naslonjenim na zid
June 24, 20186 yr http://mobile.twitter.com/dobrinacelnik/status/1010611520303239168 Edited June 24, 20186 yr by Lezilebovich
June 25, 20186 yr 6 minutes ago, James Marshall said: Šta je, pogodilo te ovo za penzionere eeeeh da je sreće ja taj termin neću dočekati