zorglub Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Od ovog su samo gori blokovi u predgradju Sofije i Chaucheskovi.Zanima me samo kako izgleda i gde se nalazi Tvoj 90210.
dragance Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zanima me samo kako izgleda i gde se nalazi Tvoj 90210.Ovo je elita, pa Bob da te vidi...
Sara Goldfarb Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Pogledaj svoj dom andjele http://en.wikipedia.org/wiki/File:Savski_Blokovi_Blok45.jpg :o ovo je moja osnovna škola!sta ima ja da udaram dosta vam je sto zivite tamo. po ovoj kisi i mraku kad krenes prema elitnim stanovima uz savua kod tebe je uvek dan i uvek sija sunce?!
yolo Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 @draganceako je to bio pokusaj humora na racun vracara, onda si mogao da nadjes i bolju zgradu za sprdacinu posto u toj sa tvoje slike i stan za predratnu poslugu na vrhu zgrade ima visi plafon nego bilo koji na nbg i generalno izgleda kao unutrasnjost airbusa 380 u poredjenju sa temom ovog topika. imas prekoputa nje ruzni socijalisticki soliter gradjen za clanove CK SKS i beogradskog odbora krajem sezdesetih, isto sranje ko vecina na nbg.
zorglub Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Vidi što je osetljiv na jkra, ko bi rekao... Kako parkiranje, gazo? Imal' gužve okolo hrama?
gospa buba Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 chekajte, u chemu je fora? jel tera neko nekog neshto? ili prema afinitetima i mogucnostima, pa ko dokle stigne? mojne ste smeshni ^_^
reg Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kako parkiranjeDa li je lako nalazenje mesta za parkiranje "znak elitnosti"?
gospa buba Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 "moj commodore bolji od tvog spectruma"nikad komodor nije bio bolji od spektruma, niti ce biti! <_<mene si nashla ^_^
msmodesty Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 nikad komodor nije bio bolji od spektruma, niti ce biti! <_<mene si nashla ^_^eto ti sad! prevarili me!ipak je parkiranje onda odraz "elitnosti" ili nije?
reg Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 (edited) Jertm nije? Ti si spomenuo parkiranje, a ja te sasvim ozbiljno pitam da li na NBGu visak mesta predstavlja jedan od pokazatelja "elitnosti"? Edited November 22, 2010 by reg
Lezilebovich Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Sad bi vec neko mogao da definise elitnost i sta je to cini... Visina plafona, cistoca zidova, komsiluk koji ne kiseli kupus ... ?
Bane5 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 (edited) Ti si spomenuo parkiranje, a ja te sasvim ozbiljno pitam da li na NBGu visak mesta predstavlja jedan od pokazatelja elitnosti?Zasto bi na Novom Bg-u bilo sta bio znak elitnosti?Do sada smo culi mane: 15 minuta se pesaci do prve stanice GSB-a (elita koja se vozi GSB-m i sa teskim nogama), smrde medjuspratovi (doduse kao i na Vracaru, ali NBG je NBG), devojke ne smeju nocu same zbog mraka (tja...), trava je radioaktivno zelena i odudara od izgleda propadanja i oronulosti zgrada (obrnuto proporcionalno na Vracaru), 6. licka bije osudnu bitku za pokoravanje bednih novobeogradskih geta (valjda je svuda vec porazena)Anyway, patkometrija i sta vec? Poredjenje naselja i blokova i solitera iz soc realistickog miljea uklopljenih u sirinu Novog Beograda i napucavanje privatne gradnje na Vracaru je problem sam za sebe jer nije moguce.Elitizam u kulturi stanovanja, arhitekturi i urbanizmu (u smislu uredjenja zivotne okoline) se tesko moze zakaciti za neki posebni deo grada. Uvek ce negde zafaliti nesto od bitnih uslova da se ove tri stvari mogu smatrati kvalitetnim. Sve ostalo jeste patkometrija i licna percepcija i stav o zivotu u naselju soliterskog tipa ili ne.edit: Uz dodatak da bi neko ko potegne rec elitizam mogao i da kaze sta je to u smislu stanovanja u Bg-u? Edited November 22, 2010 by Bane5
yolo Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 zasto bi ista u beogradu bilo znak elitnosti? beograd je jedno od najgorih mesta za zivot na planeti.
Recommended Posts