Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

ma ima trg, i bazence i mos`b26r-04.jpgblok25_blok26_medium3_01050.jpg

• Replies 10.1k
  • Views 846.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

• Author

jea. 4 solitera, to mi josh vishe odgovara :lol:kako sad odustali? mislim, svuda oni drze deponije sa mrtvim ljudima, dok chekaju da kupci stasaju i vrate se sa kajmana. to je bar jasno. a deponija usred grada je posebna pricha <_<

meni skroz logicno da odustanu, ovo je potpuno izvan realnih potreba

Ne radi se tu o potrebama nego o investitoru koji je spreman da uloži kintu u pomenuto rešenje tj. desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora. Takvih trenutno nema ni u Dubaiju a kamoli ovde. Ako vam je za utehu, crkva u poslednje vreme prilično dobro napreduje <_<

Misliš, traži se samo mjestobljustitelj za ovaj blok?

nema od tih solitera nista. nije postignut dogovor oko nekakve studije spratnosti ili tako nesto (citaj, investitor nema kintu)

• 2 weeks later...

je l' probao neko ovo i funkcioniše li uopšte?

Probao ja, problem bila ona velika zelena površina iza studenjaka. Kontaktirali me pa došli. Malo posle toga sve pokosili.

Ne radi se tu o potrebama nego o investitoru koji je spreman da uloži kintu u pomenuto rešenje tj. desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora. Takvih trenutno nema ni u Dubaiju a kamoli ovde. Ako vam je za utehu, crkva u poslednje vreme prilično dobro napreduje <_<
promace mi, pa sa zakasnjenjem..meni su potrebe = traznja na trzistu = ....spremnost investitora da ulozi kintutj naravno da ide proces odlucivanja od investitora nanize, al cenim da je ukapirao da nema kome da proda tolke kvadrate
  • 6 months later...
"[Dinkicev novi stan] nalazi se u elitnom delu Novog Beograda."
Koji deo NBG se smatra elitnim [i zasto]? Ne poznajem NBG [nije provokacija :) ].

haha, kakav oksimoron. elitni kraj novog beograda? verovatno ako ima neki u kome nema divlji dzukele na ulicu da jedu malji deca danjom i nocom.

Koji deo NBG se smatra elitnim [i zasto]? Ne poznajem NBG [nije provokacija :) ].
Знам ја где је то, тачно и зграду (ово где ће бити Динкић и где је Тома тхе Гробар). Био сам тамо, са кнедлом у грлу пролазио поред паркираних џипова размишљајући како сваки од њих може бити "опремљен" пластичним експлозивом доле испод (обзиром на то ко су власници). Нема ништа елитно у вези тог краја, Блок 45 четвороспратнице (у своје време) је био закон за то. И комарци су нам бре били елитни.

Edited by Indy

Елита - Карингтонке на Бежанијској Коси. Лепа Брена.

Знам ја где је то, тачно и зграду (ово где ће бити Динкић и где је Тома тхе Гробар). Био сам тамо, са кнедлом у грлу пролазио поред паркираних џипова размишљајући како сваки од њих може бити "опремљен" пластичним експлозивом доле испод (обзиром на то ко су власници). Нема ништа елитно у вези тог краја, Блок 45 четвороспратнице (у своје време) је био закон за то. И комарци су нам бре били елитни.
Pa gde je to? A četvorospratnice u četres'petom jebu kevu i dan danas.

To je ona nova zgrada između Energoprojekta i Kineske ambasade valjda.