gospa buba Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 jea. 4 solitera, to mi josh vishe odgovara :lol:kako sad odustali? mislim, svuda oni drze deponije sa mrtvim ljudima, dok chekaju da kupci stasaju i vrate se sa kajmana. to je bar jasno. a deponija usred grada je posebna pricha <_<
onamonamo Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 meni skroz logicno da odustanu, ovo je potpuno izvan realnih potreba
Muwan Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ne radi se tu o potrebama nego o investitoru koji je spreman da uloži kintu u pomenuto rešenje tj. desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora. Takvih trenutno nema ni u Dubaiju a kamoli ovde. Ako vam je za utehu, crkva u poslednje vreme prilično dobro napreduje <_<
Razzmatazz Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Misliš, traži se samo mjestobljustitelj za ovaj blok?
Аврам Гојић Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nema od tih solitera nista. nije postignut dogovor oko nekakve studije spratnosti ili tako nesto (citaj, investitor nema kintu)
renne Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Probao ja, problem bila ona velika zelena površina iza studenjaka. Kontaktirali me pa došli. Malo posle toga sve pokosili.
onamonamo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ne radi se tu o potrebama nego o investitoru koji je spreman da uloži kintu u pomenuto rešenje tj. desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora. Takvih trenutno nema ni u Dubaiju a kamoli ovde. Ako vam je za utehu, crkva u poslednje vreme prilično dobro napreduje <_<promace mi, pa sa zakasnjenjem..meni su potrebe = traznja na trzistu = ....spremnost investitora da ulozi kintutj naravno da ide proces odlucivanja od investitora nanize, al cenim da je ukapirao da nema kome da proda tolke kvadrate
reg Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 "[Dinkicev novi stan] nalazi se u elitnom delu Novog Beograda."Koji deo NBG se smatra elitnim [i zasto]? Ne poznajem NBG [nije provokacija :) ].
yolo Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 haha, kakav oksimoron. elitni kraj novog beograda? verovatno ako ima neki u kome nema divlji dzukele na ulicu da jedu malji deca danjom i nocom.
Indy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 (edited) Koji deo NBG se smatra elitnim [i zasto]? Ne poznajem NBG [nije provokacija :) ].Знам ја где је то, тачно и зграду (ово где ће бити Динкић и где је Тома тхе Гробар). Био сам тамо, са кнедлом у грлу пролазио поред паркираних џипова размишљајући како сваки од њих може бити "опремљен" пластичним експлозивом доле испод (обзиром на то ко су власници). Нема ништа елитно у вези тог краја, Блок 45 четвороспратнице (у своје време) је био закон за то. И комарци су нам бре били елитни. Edited November 18, 2010 by Indy
Utvara Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Елита - Карингтонке на Бежанијској Коси. Лепа Брена.
dig_chohano Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Знам ја где је то, тачно и зграду (ово где ће бити Динкић и где је Тома тхе Гробар). Био сам тамо, са кнедлом у грлу пролазио поред паркираних џипова размишљајући како сваки од њих може бити "опремљен" пластичним експлозивом доле испод (обзиром на то ко су власници). Нема ништа елитно у вези тог краја, Блок 45 четвороспратнице (у своје време) је био закон за то. И комарци су нам бре били елитни.Pa gde je to? A četvorospratnice u četres'petom jebu kevu i dan danas.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 To je ona nova zgrada između Energoprojekta i Kineske ambasade valjda.
Recommended Posts