April 6, 201015 yr Author jea. 4 solitera, to mi josh vishe odgovara :lol:kako sad odustali? mislim, svuda oni drze deponije sa mrtvim ljudima, dok chekaju da kupci stasaju i vrate se sa kajmana. to je bar jasno. a deponija usred grada je posebna pricha <_<
April 9, 201015 yr Ne radi se tu o potrebama nego o investitoru koji je spreman da uloži kintu u pomenuto rešenje tj. desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora. Takvih trenutno nema ni u Dubaiju a kamoli ovde. Ako vam je za utehu, crkva u poslednje vreme prilično dobro napreduje <_<
April 9, 201015 yr nema od tih solitera nista. nije postignut dogovor oko nekakve studije spratnosti ili tako nesto (citaj, investitor nema kintu)
April 20, 201014 yr Probao ja, problem bila ona velika zelena površina iza studenjaka. Kontaktirali me pa došli. Malo posle toga sve pokosili.
April 20, 201014 yr Ne radi se tu o potrebama nego o investitoru koji je spreman da uloži kintu u pomenuto rešenje tj. desetine hiljada kvadrata poslovnog prostora. Takvih trenutno nema ni u Dubaiju a kamoli ovde. Ako vam je za utehu, crkva u poslednje vreme prilično dobro napreduje <_<promace mi, pa sa zakasnjenjem..meni su potrebe = traznja na trzistu = ....spremnost investitora da ulozi kintutj naravno da ide proces odlucivanja od investitora nanize, al cenim da je ukapirao da nema kome da proda tolke kvadrate
November 18, 201014 yr "[Dinkicev novi stan] nalazi se u elitnom delu Novog Beograda."Koji deo NBG se smatra elitnim [i zasto]? Ne poznajem NBG [nije provokacija :) ].
November 18, 201014 yr haha, kakav oksimoron. elitni kraj novog beograda? verovatno ako ima neki u kome nema divlji dzukele na ulicu da jedu malji deca danjom i nocom.
November 18, 201014 yr Koji deo NBG se smatra elitnim [i zasto]? Ne poznajem NBG [nije provokacija :) ].Знам ја где је то, тачно и зграду (ово где ће бити Динкић и где је Тома тхе Гробар). Био сам тамо, са кнедлом у грлу пролазио поред паркираних џипова размишљајући како сваки од њих може бити "опремљен" пластичним експлозивом доле испод (обзиром на то ко су власници). Нема ништа елитно у вези тог краја, Блок 45 четвороспратнице (у своје време) је био закон за то. И комарци су нам бре били елитни. Edited November 18, 201014 yr by Indy
November 18, 201014 yr Знам ја где је то, тачно и зграду (ово где ће бити Динкић и где је Тома тхе Гробар). Био сам тамо, са кнедлом у грлу пролазио поред паркираних џипова размишљајући како сваки од њих може бити "опремљен" пластичним експлозивом доле испод (обзиром на то ко су власници). Нема ништа елитно у вези тог краја, Блок 45 четвороспратнице (у своје време) је био закон за то. И комарци су нам бре били елитни.Pa gde je to? A četvorospratnice u četres'petom jebu kevu i dan danas.