October 13, 20177 yr Author vazno je da je shtrokav ko i proshle godine kakav smo mi beograd, takav nam i konj ^_^ Edited October 13, 20177 yr by gospa buba
October 13, 20177 yr Author taj konjanik nas nekako odlichno opisuje, a i konj. deda mraz u leto, ono na biciklu. Edited October 13, 20177 yr by gospa buba
October 17, 20177 yr konjanik je stigao ho-ho-ho (ja već proslavila NG i vratila se na forum, kako sam najavila)
October 20, 20177 yr imam 1 kratko ali glupo pitanje: ko seče drveće po dvorištima i prema kojoj proceduri? meni su ovde u dvorištu zgrade strugali od kako sam došla s posla do pre 5 minuta. spavala sam u nekom bunilu svo to vreme jer mi nije bilo dobro, a sa terase nisam mogla sa IX sprata dobro da vidim ko su. kamionče, kran, kabina, čovek koji seče...
October 20, 20177 yr osljarenje. da se ne bi smarali sa godisnjim orezivanjem, ili visegodisnjim, oni olindraju drvo i mirni su 5-10 godina znam da na starom gradu oce da zazmure, ako ih neko zakiti
October 20, 20177 yr a jel lepo rekao gradonacelnik da je sve to mrtvo zelenilo i da sve te povrsine sa drvecem treba nekako ekonomski iskoristiti
October 20, 20177 yr a jel lepo rekao gradonacelnik da je sve to mrtvo zelenilo i da sve te povrsine sa drvecem treba nekako ekonomski iskoristiti U skladu stare [sPO i SRS] tradicije: gde god zgodno mesto nadjes, ti kiosk posadi.
October 25, 20177 yr Javljaju da je izbio ozbiljan požar u bloku 70, u jednoj od visokih zgrada nedaleko od Kineza. Mislim da je u pitanju broj 63. Kažu, evakuišu stanare i vatra se diže ka višim spratovima.