September 22, 20177 yr Author ne ti. gangula. mislish stvarno nashli neolit u pohorskoj ili se zezash? :o Edited September 22, 20177 yr by gospa buba
September 25, 20177 yr Da nije standardno menjanje toplovoda pred grejnu sezonu?Verovatno jeste... I ovde u bloku dobrano raskopali...EDIP: Sad slučajno pipnuh radijatore i oni kao da nisu hladni, jel ovi to nešto probavaju? Edited September 25, 20177 yr by Frank Pembleton
September 25, 20177 yr onaj ziljavi maxi prekoputa dz u gdelčeva je napokon dobio pristojnu zamenu u ideji u igmancu bivši krim. takođe radi od 0-24 kad bi postojalo takmičenje u najgoroj radnji, taj maxi na uglu gdelčeva i ptoljatija bi bio najozbiljniji kandidat za šampiona
September 25, 20177 yr sta mu fali, meni deluje isto ko i ostali maxiji u okolini? nisam doduse dugo bio, blizi mi je ovaj 00-24 kod fontane.
September 25, 20177 yr meni deluje prljavo, voće & povrće je uvek na ivici trulog, milion ljudi svaki put na dve kase, uvek neka gužva i tenzija
September 25, 20177 yr onaj ziljavi maxi prekoputa dz u gdelčeva je napokon dobio pristojnu zamenu u ideji u igmancu bivši krim. takođe radi od 0-24 kad bi postojalo takmičenje u najgoroj radnji, taj maxi na uglu gdelčeva i ptoljatija bi bio najozbiljniji kandidat za šampiona A što je taj mai toliko loš? Zbog gužve?A ta idea što se uglavila u taj soliter će biti veselje. Ta zgrada je veoma stara i otkako su došli već su u zgradi imali dva nestanka struje i par havarija sa vodom. A oni čak u tom soliteru imaju i trafo...