Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

Kod mene u bloku imaju dvojica koji cirkulišu na potezu blokovi -kej .

Njih dvojica i dva kera. Provaljujem da leti spavaju zavučeni ispod reni bunara.

Cenim da su zimi u onim tunelima toplovoda..

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton
Posted

Nije ista osoba, onaj blize kruznom toku je rom, al nema veze samo se pitam ohkud sad toliko dugo kampuju

Posted

pa srecica, lepo vreme preko 3 meseca, i oni se odmorili od zavlachenja po rupama i shupama :(

Posted

Ima ekipa od četiri čoveka koji već nekoliko meseci žive ispod nadvožnjaka, na trafostanici

Posted (edited)

sutra će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog dodele službenih kola mupu oko palate srbija od 11:50 do 14:30

e

medrano

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

sutra će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog dodele službenih kola mupu oko palate srbija od 11:50 do 14:30

e

medrano

pa moraju to naulici? :blink:

Posted

pa nije to burago, nego prava kola. škoda doduše, a gde će skolma nego naulicu

jbg

:(

Posted

videla sam te pandurske škodilake pre neki dan kod ade.

Posted

A ima i rolerijada...

....shit has hit the fan...

Posted

pa bice svega, nije problem. u svakom delu grada treba svakog dana da bude neshto, niko nigde da ne moze da ode. tako je u svim svetskim metropolama...

Posted

Evo krenuli su...

oP7HOft.jpg

Ma da, ima sigurno bar 50 ljudi. Dobar je filmic iz Beca, da se jos vise smoris...

Posted

Prošao sam juče kroz Omladinskih brigada. Neće valjda i semafor da postave na ovu najnoviju raskrsnicu, u izgradnji? :o

Biće ulica sa najvećim brojem semafora po dužnom metru na svetu :isuse:

Posted

Prošao sam juče kroz Omladinskih brigada. Neće valjda i semafor da postave na ovu najnoviju raskrsnicu, u izgradnji? :o

Biće ulica sa najvećim brojem semafora po dužnom metru na svetu :isuse:

Naravno da hoće. Uništena ulica/bulevar. Klasičan primer gde uprava maksimalno izlazi u susret investitorima...
Posted

misliš da će semafor tu biti zbog west 65 ? biće šou od ulice, metar po metar po metar i sreća kada se prođe Petoševič