Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Kod mene u bloku imaju dvojica koji cirkulišu na potezu blokovi -kej .

Njih dvojica i dva kera. Provaljujem da leti spavaju zavučeni ispod reni bunara.

Cenim da su zimi u onim tunelima toplovoda..

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton

• Replies 9.8k
  • Views 792.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Nije ista osoba, onaj blize kruznom toku je rom, al nema veze samo se pitam ohkud sad toliko dugo kampuju

• Author

pa srecica, lepo vreme preko 3 meseca, i oni se odmorili od zavlachenja po rupama i shupama :(

Ima ekipa od četiri čoveka koji već nekoliko meseci žive ispod nadvožnjaka, na trafostanici

sutra će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog dodele službenih kola mupu oko palate srbija od 11:50 do 14:30

e

medrano

Edited by kud u maglu Simoviću

• Author

sutra će biti privremeno obustavljen saobraćaj zbog dodele službenih kola mupu oko palate srbija od 11:50 do 14:30

e

medrano

pa moraju to naulici? :blink:

pa nije to burago, nego prava kola. škoda doduše, a gde će skolma nego naulicu

jbg

:(

videla sam te pandurske škodilake pre neki dan kod ade.

A ima i rolerijada...

....shit has hit the fan...

• Author

pa bice svega, nije problem. u svakom delu grada treba svakog dana da bude neshto, niko nigde da ne moze da ode. tako je u svim svetskim metropolama...

Evo krenuli su...

oP7HOft.jpg

Ma da, ima sigurno bar 50 ljudi. Dobar je filmic iz Beca, da se jos vise smoris...

Prošao sam juče kroz Omladinskih brigada. Neće valjda i semafor da postave na ovu najnoviju raskrsnicu, u izgradnji? :o

Biće ulica sa najvećim brojem semafora po dužnom metru na svetu :isuse:

Prošao sam juče kroz Omladinskih brigada. Neće valjda i semafor da postave na ovu najnoviju raskrsnicu, u izgradnji? :o

Biće ulica sa najvećim brojem semafora po dužnom metru na svetu :isuse:

Naravno da hoće. Uništena ulica/bulevar. Klasičan primer gde uprava maksimalno izlazi u susret investitorima...

misliš da će semafor tu biti zbog west 65 ? biće šou od ulice, metar po metar po metar i sreća kada se prođe Petoševič