6 hours ago6 hr Nema struje u bloku 1 a i kod nekih iz bloka 4.Nestalo kad je udario jak nalet vetra. Kod vas?
6 hours ago6 hr Ne znam za NBG ali kod nas podno Kalimegdana prvi put za 6 godina rada u zgradi ne rade ni liftovi ni klima.
6 hours ago6 hr imaodlomilo se neko drvo kod energoinvesta i palo na kola deluje da ih je solidno omlatilo3-4 kom
4 hours ago4 hr koja je to beda i neozbiljnost od gradnjesta je sve popadalo sa terasa ovo nije normalno...
4 hours ago4 hr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:jel to west65?ona odvratna novogradnja odvratnog imena Petica, 63.blok
4 hours ago4 hr Ja imala struje pre sat vremena kad sam izasla iz stana, blok 63.Ovo u Petici nije neocekivano, kako se gradi, tako i traje...Na grupi zbora neko pise da ima dvoje povredjenih i da su prevezeni u Zemunsku bolnicu, ne znam je li kredibilan izvor, kazu da je od stanara zgrade neko to preneo. Edited 4 hours ago4 hr by Stela
4 hours ago4 hr Tu sam se rodila i tu odrastala. Tu sam se prvi put zaljubila. Okružena tim zgradama sam plakala i smejala se, učila, maštala, borila se i gradila prijateljstva koja traju i dalje. Tu pripadam. I zato baš tu, u starom kraju, ali u novom, boljem stanu, danas gradim svoj život dalje. #petica Edited 4 hours ago4 hr by Dsnake
37 minutes ago37 min 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:imaodlomilo se neko drvo kod energoinvesta i palo na kola deluje da ih je solidno omlatilo3-4 komI kod nas u bloku pala grana na neka kola a u 33-em jedna škoda skroz smrskana napred.Bukvalno sa svakom jačom olujom bude katastrofa sa drvećem.