čekmeže Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 (edited) https://parapsihopatologija.com/forums/topic/642-rip/?do=findComment&comment=4899596 edit okačio si Last Rockers evo je sa vhsa Edited November 11, 2020 by čekmeže
čekmeže Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Sreći mojoj nije bilo kraja kada sam kupio ovu ploču u Budimpešti na ekskurziji 91, poslednji dani normalnosti. Lik iz starijeg razreda je već bio u šopu pa mi je objasnio gde je radnja, nacrtao mi neku mapu. Nisam mogao da odolim izvadio sam vinil čim sam izašao iz radnje, u nekom momentu čujem neko viče iza na mene, čovek u društvu sa ženom uhvati me za ruku i daje mi flexi singl koji mi je ispao a ja nisam ni skontao da postoji. Dupla sreća...
čekmeže Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Fear gostovanje u Saturday Night Live, sredio im Beluši, west coast meets east coast (dobro veče Nju Džerzi), u publici podrška iz Minor Threat, Cro-Mags (Beluši urgirao), desetak hiljada štete u studiju. Pred treću-četvrtu stvar su uradili fejd na reklame, a epizoda je izbrisana sa zvanične liste.
rock out Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Samo pank sa ovih naših prostora... 24 sata dnevno. Speed radio
Reaktor Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Odakle znak anarhije na vrhu Hrama Svetog Save? 1
Recommended Posts