Аврам Гојић Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 tako sam i mislio, hvala.nista, cu da nabudzim sam, sta je najgore sto moze da se desi?
eoten Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 može se napraviti, a ne znam da postoji...ako si pravio kako si rešio priključak na grlo?
Frank Pembleton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Bilo je ranije ono "grlo" koje se usrafi u sijalicno mesto i imas opet sijalicno mesto i dve uticnice...Meni super zavrsavalo posao u podrumu gde sam imao samo svetlo...Ne znam kako se to zvalo... Edited December 4, 2012 by Frank Pembleton
Аврам Гојић Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Bilo je ranije ono "grlo" koje se usrafi u sijalicno mesto i imas opet sijalicno mesto i dve uticnice...uu to bi bilo super
Frank Pembleton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 uu to bi bilo superTo je bilo od onog bakelita onako braon boje...
mire Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ako si pravio kako si rešio priključak na grlo?gde virne žica, postoji način prevezivanja...jesi nadžak nekad ;)
Аврам Гојић Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ama covece gde si video nadzakluk kod Eotena, lepo te pita, a i ja te pitam, kako to prevezati bez opasnosti
fonTelefon Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 majstori, imam retardirano pitanje. da li postoji u slobodnoj prodaji produzni kabl koji se umesto u steker moze ustekati u sijalicno grlo?da predupredim podsmevanje, znam da su zice tu tanje nego na obicnoj uticnici ali ne planiram da tu utaknem TA pec i blender, nego bas malog potrosaca, tj novogodisnje ukrase. nemam steker na terasi, imam samo brodske lampe.Ima na tezgama na pijaci.
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 rekao bih da ti treba ovomislim da se "uredjaj" zove fasung utičnica, vidi kod ovih što valjaju na buvljaku, pijaci elektriku. za svaki slučaj stavi sliku u tel. pa ako se ne budete razumeli iskoristi je kao pomoć prijatelja
halloween Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 a ne znam da postoji...Kakve su ovo rupe u znanju?
Pontijak Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 rekao bih da ti treba ovomislim da se "uredjaj" zove fasung utičnica, vidi kod ovih što valjaju na buvljaku, pijaci elektriku. za svaki slučaj stavi sliku u tel. pa ako se ne budete razumeli iskoristi je kao pomoć prijateljavidecu veceras da li sam sacuvao jednu ovakvu uticnicu sa keramickim telom, valjda nije nestala prilikom preseljenja prosle godine
đorđe geprat Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 do jaja spravica... :)nekad davno, to se zvalo "lopov". kao, krade struju koja je namenjena sijalici. priključivale su se pegle, sijalica sa "lopovom" je visila s plafona na sredini sobe. ispod nje je bio astal na kome je vredna domaćica peglala uštirkane košulje svoga voljenog muža.posle su se namnožili utikači po zidovima i grčki plehani lusteri po plafonima pa je "lopov" završio kod raznih pontijaka u šupama.
Recommended Posts