March 24, 20232 yr Jel ovo stvarno radi ili je moša kao one paste za ogrebotine na kolima? https://malanio.rs/products/pastazazid?fbclid=IwAR1RrkLZkxmcy1f5BrduFO5I_v-RadgPtn2JuILBkIEF0AoJM10MXjjyxuw Imam neke decije zvrljotine po zidu koje bih da saniram bez puno muke i cimanja
March 24, 20232 yr 13 hours ago, goofs said: Jel ovo stvarno radi ili je moša kao one paste za ogrebotine na kolima? https://malanio.rs/products/pastazazid?fbclid=IwAR1RrkLZkxmcy1f5BrduFO5I_v-RadgPtn2JuILBkIEF0AoJM10MXjjyxuw Imam neke decije zvrljotine po zidu koje bih da saniram bez puno muke i cimanja Verovatno je unutra akrilni silikon koji kosta 200 din u farbari.Tako da ne bacaj pare.
March 27, 20232 yr ovako: žena (ne moja) mi reče da joj je teško da ulazi u kadu (onu klasičnu, limenu) i da je videla negde da može da se iseče jedan deo po dužoj strani i da se ulazi kao u tuš kabinu. kada je ozidana, ispod nje nisu pločce. pokušao sam da je ubedim da je problem u vodonepropusnosti kad se deo iseče, ozida, da može da procuri komšiji ispod. a neće da je izvadi i uradi rekonstrukciju kupatila kako bog zapoveda. rekoh, OK,može da se brusilicom iseče rupa 50 x 50 da se uklone cigle na tom delu, da se ozida s bokova rupe, izlepe pločice, silikoniše no, truliće emajl, procureće.ne vredi. zapela.
March 27, 20232 yr Bolje je da se seče "lisičarkom" manje će da se greje i oštećuje emajl. Isečeni deo se odradi lajsnama ili diht trakom (lakša je za rad i može iz jednog dela ceo rez da isprati). Ima da se kupi emajl u tubi,dovoljan je da se zamaže mesto gde je sečeno da ne krene da truli.
June 17, 20231 yr Plafonjera uspesno namestena - i bi svetlost Poceo sam sa busenjem plafona oko 11am. Platio sam danak kasnom radu, na jednoj od 4 rupe sam naleto na armaturu. Da sam busio izmedju 7 i 7:30 armatura bi se pomerila
July 3, 20231 yr Jel ima neko savet kako da jedan amater kao sto sam ja ostruze sva drvena vrata u mom stanu pre krecenja? moze li rucno? Vidim na youtube da ima i neke Bosch masine za to.
July 3, 20231 yr Jel ima neko savet kako da jedan amater kao sto sam ja ostruze sva drvena vrata u mom stanu pre krecenja? moze li rucno? Vidim na youtube da ima i neke Bosch masine za to.Krečiš vrata ili zidove?....shiit has hit the fan.
July 3, 20231 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Krečiš vrata ili zidove? ....shiit has hit the fan. vrata,stara i u pomalo zapustenom stanju.
July 3, 20231 yr Guglaj te alatke...No nikad nisam čuo da neko kreči drvenariju.......shiit has hit the fan.
July 3, 20231 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Guglaj te alatke... No nikad nisam čuo da neko kreči drvenariju... ....shiit has hit the fan.