November 3, 20222 yr Kako da odvrnem radijator tj.ovaj klincic da radi? Pre sam onim maleckim belim plasticnim kupolicama za +/-(zavrni/odvrni), sad nece Kupila herz glavu za stepenovanje T al dzabe, ona radi valjda samo kad je radijator odvrnut, na ostalim,odvrnutim radijatorima radi posao, na ovaj kad je zavrnem nista se ne desava naravno,q zbog nj.sam i kupilaZaglavio se. Cukni ga cekicem, samo polakoПослато са SM-A305F помоћу Тапатока
November 3, 20222 yr Pa tu termoglavu.. Izguglala sam sta je problem, zaglavila se ta iglica ventila i treba je izvuci nekako klestima, koja nemam.. E.hvala munze, da, vidim neki nemac na videu lupne cekicem, probacu... Edited November 3, 20222 yr by InvisibleLight
November 3, 20222 yr Nemaš klešta ali možda imaš malo veću pincetu,ne treba tu prevelika sila. I leti ne zavijaj ventile
November 3, 20222 yr cekic za meso odradio poso Bas i nisam bila nežna, nakon 5.udara ga baš brečila i iskočio. Sad cu mu zavrnem termoglavu
November 3, 20222 yr Zar na tom kraju ne bi trebalo da bude odzračni ventil ili ključ kojim možeš ozračiti radijator? odzračni ventili: Edited November 3, 20222 yr by DejanMilč
November 3, 20222 yr ne. ovo je ulazni vent u radijator koji ovom iglicom regulise koliko tople vode ulazi u isti. ako sam dobro shvatio iz pitanja i fotke. ne ozracuje se na ovoj poziciji.
November 10, 20222 yr 59 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: 9 soma € šta si krečio, osnovnu školu Višeporodični stambeni objekat. Omanji.