radisa Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 2 minutes ago, Filozof manijak said: Nema više tih matorih osigurača, sad samo sklopka (u moju odbranu) IMa, ali ih mi ne vidimo, sva sreća.... Po kućama su sklopke™, ali su u ormanima još stari dobri osigurači...
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Pa kako se zovu ovi novi automatski osigurači na tabli u stanu?
radisa Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 1 minute ago, rođeni said: kakva sad sklopka? Milsi na automatske osigurače... 1
x500 Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 10 minutes ago, Filozof manijak said: Pa kako se zovu ovi novi automatski osigurači na tabli u stanu? Mislis na one gde si menjao licne Ili na one gde postoji prekidac, pa sam promeni licnu tj stavi novu licnu kad podignes prekidac 1
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 a imam i glinaricu, zaboravio sam da se pohvalim 1
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Ima i onaj kraj koji svetli kad se ispituje da li ima struje. Extra zanimljivo sokoćalo 1
x500 Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 (edited) Po meni, minimalan set alata u kuci treba da bude: - ispitivac faze (glinerica, prob lampa) - elektricarska klesta (spic cange) - kombinovana klesta (motorke, moto cange) - papagajke - sredni i veci minus odvijaci - srednji krstasti odvijac - set imbus kljuceva (ima set na prstenu) - manji cekic - izolir traka - redna klema (manja i srednja) - kucina ili teflon traka - bonsek list (testera za metal) - jedan grlic (fasung) sa sijalicom na oko 20cm kabla - jaka lepljiva traka (dak tejp) Sve ostalo po zelji i volji Edited September 12, 2022 by x500 2
Barti66 Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 2 hours ago, rođeni said: kakva sad sklopka? Zaštitna...fidova... Džaba svi osigurači, automatski, topljivi, brzi, spori, licne, ekseri...ako si npr u kadi kad netreba a nemaš sklopku. 1
Recommended Posts