Moonwalker Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 (edited) 5 minutes ago, morgana said: stvarno, mislim je li rizik, sta da radim? Zovi elektricara da skine uticnicu (trofazna) i pogleda, ako treba i zameni. Moze biti da je neki provodnik prekinut za malo, pa struja preskace dok ne osuri izolaciju nacisto. To ce da se greje zbog prelaznog otpora. Zakljucak, zovi elektricara. Edited September 11, 2022 by Moonwalker 3 1
kud u maglu Simoviću Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 a dok ne dođe, ne pali ringlu i rernu u isto vreme 2 1
morgana Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 (edited) Hvala svima Edited September 11, 2022 by morgana
mire Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 moguće da je opasno, neki kontakt bio slab, malo se pregrejao i zavario kratkotrajno, verovatno 1
đorđe geprat Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 sve češće konstatujem nedostatak tehničkog obrazovanja stanovništva. ne samo kada je elektrika u pitanju. 1
Sestre Bronte Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 pa ok, očekivano, ima na ppperspicu sa kim se družite 1
mire Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 8 hours ago, djordje geprat said: sve češće konstatujem nedostatak tehničkog obrazovanja stanovništva. ne samo kada je elektrika u pitanju. daj koji primer, čile
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Umem da zamenim sijalicu, licnu na osiguraču i hidrostatni prekidač na EI Niš veš mašini. Od koga, dosta je. 3
Ratamahatta Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 8 hours ago, djordje geprat said: sve češće konstatujem nedostatak tehničkog obrazovanja stanovništva. ne samo kada je elektrika u pitanju. Pisao sam to pre par dana na obrazovanju, u skole uvesti pod hitno Mi mladi veze s vezom nemamo, osim ko je u strucne skole isao 3
đorđe geprat Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 13 minutes ago, rođeni said: daj koji primer, čile našao ko da me pita. pa stalno si nešto zapitkivan. ja sam se naradio po komšiluku, familiji i društvu menjajući gumice na česmama, čisteći sifone, nivelišući nameštaj i uređaje, kačećislike, menjajući šarke na ormanima........ o elektrici da ne pričam. od sijalica i lustera do ozbiljnih stvari. no, to mi je struka. a i teorija, vala. 1
mire Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Umem da zamenim sijalicu, licnu na osiguraču i hidrostatni prekidač na EI Niš veš mašini. Od koga, dosta je. za tu licnu bih te streljao 3
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Nema više tih matorih osigurača, sad samo sklopka (u moju odbranu)
radisa Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 2 minutes ago, rođeni said: za tu licnu bih te streljao Kako ljudi ne kontaju da se to ne treba raditi... Republika neće valjda™... :(
Recommended Posts