February 3, 20223 yr 28 minutes ago, rođeni said: šta sereš koji kurac, na direktno pitanje sam uvek odgovorio, ako sam tu ok ok izvini možda sam te pomešao sa nekim, i grubo reagovao često se dešava da mi amateri ovde lupetamo, pa nas onda neko ko zna znanje onako u prolazu popljucne u stilu viđu ovijeh budala
February 3, 20223 yr nema to veze sa budalesanjem, nego je, jednostavno, simpatično e da, svako od sebe polazi
February 3, 20223 yr 1 hour ago, rođeni said: nema to veze sa budalesanjem, nego je, jednostavno, simpatično e da, svako od sebe polazi jebi ga, u živom kontaktu bih naravno znao da li se neko šali, a ovako te dočekah te na volej bez veze. izvini još jednom! (svestan sam da na ovoj temi pričam o stvarima koje jedva pomalo znam, ako i toliko, pa mogu misliti kako to izgleda nekom ko se zaista razume u tematiku)
February 9, 20223 yr On 3.2.2022. at 21:52, Frile said: ok ok izvini možda sam te pomešao sa nekim, i grubo reagovao često se dešava da mi amateri ovde lupetamo, pa nas onda neko ko zna znanje onako u prolazu popljucne u stilu viđu ovijeh budala i majstori lupetaju
February 9, 20223 yr i majstori lupetajuIdi tamo negde te zovu da pitaju oko neki hemija za relne[emoji769].I Buba ima nešto da pita. ... Shiit has hit the fan
February 9, 20223 yr a jel se secash mozda i shta imam da pitam? [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 9, 20223 yr 19 minutes ago, Frank Pembleton said: Idi tamo negde te zovu da pitaju oko neki hemija za relne. I Buba ima nešto da pita. ... Shiit has hit the fan proverio sam pijano postovanje i nema ništa
February 16, 20223 yr Ves masina Indesit stara nedefinisano godina, moguce i vise od 10, prima vodu ne okrece bubanj. Koliko da ocekujem da ce da me ojadi majstor? Po internetu moze da bude od zamene kaisa/remena do programatora ili motora. Zanima me odokativno cena. Edited February 16, 20223 yr by Milosh76
February 17, 20223 yr proveri da li se motor vrti. ako se vrti onda je do kaiša. il je puko (naći ćeš ga ispod mašine) il' se istego pa šlajfuje kod osovine motora. ako je ovo zadnje, otklon kvara je pičkin dim. otpustiti šraf koji drži motor toliko da se on prisilno poligom spusti i zategne kaiš. pa zategnuti šraf. desilo se to meni. zato pišem. ako jekaiš puko, zameniš kaiš. isto pičkin dim. ako motor ne radi, onda radi majstor.
February 17, 20223 yr Hvala. Bio majstor u stanu (iznajmljen, ne zivim tamo), ispao kais. Vratio ga uz komentar "ako spadne opet, zovi da donesem nov".
February 17, 20223 yr 20 hours ago, Milosh76 said: Ves masina Indesit stara nedefinisano godina, moguce i vise od 10, prima vodu ne okrece bubanj. Koliko da ocekujem da ce da me ojadi majstor? Po internetu moze da bude od zamene kaisa/remena do programatora ili motora. Zanima me odokativno cena. 15 minutes ago, Milosh76 said: Hvala. Bio majstor u stanu (iznajmljen, ne zivim tamo), ispao kais. Vratio ga uz komentar "ako spadne opet, zovi da donesem nov".
February 21, 20223 yr deco, koja vrsta majstora popravlja metalnu mashinu za rezance? razishli se valjkovi.sent from novi mnogo jak bubamoto.
March 31, 20223 yr Treba da mi se ugrade vrata - jedna unutrasnja, jedna spoljasnja dupla sa staklom. Takodje treba i da kupim ta vrata. Jel ima neko preporuku za firmu u BG da se raspitam?
April 6, 20223 yr Treba mi preporuka za boju za beton, hoću da ofarbam pod u podrumu. Neće se mnogo gaziti, ne planiram dole da živim. Bitno mi je da se brzo suši i da mogu da perem posle pod normalno, eto.