Jump to content
IGNORED

Majstorski topik

Miralem

Recommended Posts

Posted

Potrebno je zameniti slavinu na sudoperi. Trenutno je postavljena zidna za protočni bojler, pa je izbor sužen.

1. Dvoručna vs jednoručna?

2. Minotti vs Diplon vs Rosan vs neka četvrta do max 4-5000

Hvala

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

673

• mire

563

• Блок_64

502

• kud u maglu Simoviću

413

Posted
On 17.10.2021. at 20:12, Valkyrie said:

Vidi se da nisi nikad seo smrznute guzice na toplu TA peć, i osetio kako ti milina otkravljuje krvotok :hihi:

i šta još?

Posted

1. jednoručna

2. minoti

Posted
On 9.11.2021. at 21:31, El Guapo said:

Potrebno je zameniti slavinu na sudoperi. Trenutno je postavljena zidna za protočni bojler, pa je izbor sužen.

1. Dvoručna vs jednoručna?

2. Minotti vs Diplon vs Rosan vs neka četvrta do max 4-5000

Hvala

Od tro nabrojane Roasan je najkvalitetnija.

• +1 1
Posted

ne znam gdje da pitam - koga mogu da zovem da izbaci staru masinu za ves?

Posted
hajde da izbacimo zajedno [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, James Marshall said:

nisu zalazili u moj kraj mjesecima

2 minutes ago, gospa buba said:

hajde da izbacimo zajedno emoji38.pngol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

deal! :D

Posted
15 minutes ago, morgana said:

zoves komunalno. moraju imati bar jedan dan u mesecu kad odnose kabastije stvari. pa ili se dogovorite da svrate kad nadju vremena (hoce uz malu nadoknadu) ili noc ranije od redovnog kupljenja izneses masinu (uz pomoc prijatelja) ispred zgrade/kuce. servis je besplatan (ako ti ne izadju u susret i pokupe ranije), odnosno ukljucen je u mesecnu cenu odnosenja djubreta.

• Hvala 1
Posted
Just now, adam said:

zoves komunalno. moraju imati bar jedan dan u mesecu kad odnose kabastije stvari. pa ili se dogovorite da svrate kad nadju vremena (hoce uz malu nadoknadu) ili noc ranije od redovnog kupljenja izneses masinu (uz pomoc prijatelja) ispred zgrade/kuce. servis je besplatan (ako ti ne izadju u susret i pokupe ranije), odnosno ukljucen je u mesecnu cenu odnosenja djubreta.

hvala. nije mi bas zgodno da iznosim masinu, doduse, ali ako budem morala, tako cu.

pronasla sam neku firmu koja odnosi masine gratis jer ih salje na reciklazu, zovem ih ujutru.

Posted
Just now, morgana said:

hvala. nije mi bas zgodno da iznosim masinu, doduse, ali ako budem morala, tako cu.

pronasla sam neku firmu koja odnosi masine gratis jer ih salje na reciklazu, zovem ih ujutru.

to ti je jos bolje. :)

ja sam saznao za taj komunalni servis kad se maman resavala nekog starog kauca i ladicara pre nekoliko godina. bili ljubazni. dosli, odneli, sve kako treba.

ima tih s kamioncicima koji nose razno staro i kabasto al mene uvek strah da to ne zavrsi u nekoj reci il potoku. nece ako je gvozdje al kauc i ormar, to je vec frka. za komunalce sam bar manje-vise siguran da teraju na otpad/deponiju.

Posted

da, da, s komunalcima je super, vidim da funkcionise i za renoviranje stanova, po najavi donesu veci kontejner za sut npr

ovi koje sam nasla bas kazu da recikliraju, u stvari otkupljuju ali posto je masina stara ok mi je i da je samo iznesu i ne naplate

Posted

masine razne ne bi trebale biti problem. pokupe delove a ostatak u staro gvozdje. ima neke zarade.

• +1 1
Posted

Rashodovana mašina za veš je premija za svakog ko reciklira ili se bakće sa sirovinamaTM.

verujem da će ti svako izneti dok kažeš bošš. :happy:

• Haha 1