Moonwalker Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) OK, da znam. Realno posledice udare groma bi trebalo gromobransko uzemljenje da resi ukoliko je OK projektovano i nije osteceno. I nije greskom negde povezano sa zastitnim uzemljenjem. Edited October 4, 2021 by Moonwalker
pbg12345 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Do kraja dana cemo morgani preporuciti najbolji ups, lepu konfiguraciju i odlican monitor Mozda i neki Tv na akciji dijagonala 650 Spoiler Jedino nece imati kabl da poukljucuje sve to 5
Moonwalker Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) Uz izvinjenje za trolovanje na temi, da napomenem da sam primetila da su na zgradi gde je stan mojih roditelja koju su nazalost nadzidali (nisu mogli sa sprece), uklonili one pocinkovane trake sto prave Faradejev kavez i deo su gromobranskog uzemljenja. Nakon nadzidjivanja nisu vracene, niti je gromobransko uzemljenje vraceno u prvobitno stanje. Obratite paznju ako vam nadzidjuju zgradu ili kupujete stan u tako necem. Stare socijalisticke zgrade (makar ono iz 70tih i 80tih) su bile projektovane po propisu. Edited October 4, 2021 by Moonwalker 1
morgana Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 ma sad je postao probem ne samo kupiti stan uy gradi s nadgradnjom nego i stan do eventualno investitorima atraktivnog placa, haos
Filozof manijak Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Sticajem čudnih okolnosti boravio sam 2 dana u Ledinama. Ono je urbanistički užas i stambeni pakao. U Kaluđerici nikad nisam bio, ali verujem da su Ledine grđe. 2
munze Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) 3 hours ago, Filozof manijak said: Sticajem čudnih okolnosti boravio sam 2 dana u Ledinama. Ono je urbanistički užas i stambeni pakao. U Kaluđerici nikad nisam bio, ali verujem da su Ledine grđe. Spoiler sticajem cudnih okolnosti Dok sam tonuo u dosadu Ruku spasa si mi pruzila Time si me ti zaduzila Znao sam da si prevrtljiva I na onu stvar nasrtljiva O tebi sam cuo zao glas Kako posrnes za tili cas Ko me ter'o da te volim Ko me ter'o Ko me ter'o da te volim Ko me ter'o Ko me ter'o da te volim Ko me ter'o Ko me ter'o da te volim Ko me ter'o Majka mi je lepo branila Da iz kuce izlazim tad ja Ali ja je nisam slusao Tebe sam te noci probao Morao sam tebe probati Morao sam jer sam bio lud Morao sam sebe kazniti Morao sam, nisam imao kud Edited October 4, 2021 by munze 1
Milosh76 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 14 hours ago, Filozof manijak said: Sticajem čudnih okolnosti boravio sam 2 dana u Ledinama. Ono je urbanistički užas i stambeni pakao. U Kaluđerici nikad nisam bio, ali verujem da su Ledine grđe. Jeste ali si "za 5 minuta" na NBG, kvadrat je 1300 evra, autoput blizu, kad izgrade Nacionalni stadion, ima kvadrat da skoci na 2000 evra (argumenti mog kolege koji tamo gleda novogradnju). 1
levi Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 na Ledinama je navodno epicentar ambrozije iz koga se snabdeva ceo NBG
SNARC Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 15 hours ago, Filozof manijak said: Sticajem čudnih okolnosti boravio sam 2 dana u Ledinama. Ono je urbanistički užas i stambeni pakao. U Kaluđerici nikad nisam bio, ali verujem da su Ledine grđe. Radio poslednjih mesec dana tamo..srecom ne vise. To sam zvao Mozambik. Nicu zgrade medj kukuruzima i narod uzima stanove tu. Oshlo sve u materinu. 1
Filozof manijak Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 A ulice bez trotoara, plus problemi sa parkingom.
SNARC Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 5 hours ago, Filozof manijak said: A ulice bez trotoara, plus problemi sa parkingom. Imali smo savrsenu, ogromnu kancelariju..obezbedjen parking..ali jebi ga, Mozambik.
ivy Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 upala sam u rupu videa gde opravljaju i restauriraju namestaj 1
Recommended Posts