Paul Gompitz Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Treba mi jak i ne previse bucan ventilator za kupatilo. Koji da kupim? Koliko mi se cini ovi najcesce ugradjivani plasticni se svi vremenom razglave od vibracija i onda klaparaju. To je neminovno i kod skupljih ili se isplati dati vise para? Ukljucivao bi se na prekidac zajedno sa sijalicom.
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 jel imaš rupu na vratima kod izvlačenja mirisa iz kupatila/wc-a je poenta u cugu, a kako su te prostorije uglavnom male snaga nije preterano bitna ja sam uzeo neki rendom, po preporuci prodavca. evo radi tri godine ko sat
Frank Pembleton Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 3 minutes ago, Paul Gompitz said: Treba mi jak i ne previse bucan ventilator za kupatilo. Koji da kupim? Koliko mi se cini ovi najcesce ugradjivani plasticni se svi vremenom razglave od vibracija i onda klaparaju. To je neminovno i kod skupljih ili se isplati dati vise para? Ukljucivao bi se na prekidac zajedno sa sijalicom. Ne mogu sa sigurnošću da ti kažem, ali moje iskustvo je što se tiče tih stvari, da uzmeš jeftinije sa namerom da ćeš ga menjati... nisam siguran da su neki skuplji za toliko kvalitetniji...
Paul Gompitz Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) Nemam rupu na vratima. Kupatilo je malo u osnovi ali je dosta visoko. I da, ovaj postojeci jeftini ventilator ne radi posao. Edited April 30, 2018 by Paul Gompitz
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 napravi rupu da bi vazduh mogao da cirkuliše. inače džaba i najjači ventilator. maski ima svakojakih, treba ti ubodna testera i poboljšaćeš situaciju zbog kubikaže svakako idi na jači model, ako te ventilatore uopšte prave sa različitim motorima ps ja bio kod ovih i po njihovom savetu uzeo http://jovantrade.com/158-ventilatori vidi kolika ti je kubatura pa se odluči
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 čak i ako nosiš suknjicu nije menjanje virble je prva stvar koju me je otac naučio od tih kućnih majstorija posle su došle ove armaltm baterije pa sve do danas nisam mogao da se iskažem. ovim besmislenim poustom
đorđe geprat Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 2 hours ago, John Coltrane said: Jel tesko zameniti virblu na slavini? nije, zavrneš ventil, skineš plastičnu ručku, odvrneš virblu, zavrneš novu virblu, vratiš ručku, odvrneš ventil.što reče KUMS, pičkin dim
John Coltrane Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Problem resen bez skidanje virble, samo je kapa loseg kvaliteta pa je ona proklizala. Resio sam to sa malo kudelje a posle i zamenio kapu (ona stara nije imala onaj mali srafic u sredini!!!).
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 stari majstori su kudelju nauljivali sa malo vitala
Frile Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: stari majstori su kudelju nauljivali sa malo vitala sa malo goveđeg loja
Блок_64 Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 1 hour ago, namenski said: Jos stariji majstori koriste teflonski konac Који кошта више него комплетна чесма са вирблом.Пре ће бити да ће користити тефлон траку.
namenski Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino, to pod 1. A pod 2, taman je toliko bolji od teflon trake koliko je od nje skuplji.
mammy two shoes Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 majstor koji mi je u ponedeljak montirao sanitarije. koristio je teflonski konac. prvo zagrebe ek ventil papagajkama upravno na navoj, a onda namota konac. to grebanje je, pretpostavljam, mala tajna velikog majstora. tvrdi da se traka losije pokazala od konca jer hoće da spadne. majstori otisli, kupatilo jos drži vodu, a ja jos uvek čistim kuću.
Recommended Posts