189- Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 negredo je povredjen, tako da na njega svakako nisu mogli da racunaju neko vreme. cudi me da nisu doveli nikoga. a ponekad igraju sa dva napadaca. jos ako se aguero opet povredjuje ne znam sta im je trebalo ovo. ffp izgleda preti
Bright Billy Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) cudi i mene, al pelegrini ocigledno ne voli da se zatrpava igracima. ovaj prozor su definitivno iskoristili da rasteraju sve koji im ne trebaju. medju takve ne racunam negreda, al za njega im je valjda bilo glupo odbiti 30kk. sad ce da guraju ovako a na zimu ce verovatno da dovedu nekog vrhunskog cfora. Edited September 1, 2014 by Bright Billy
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 cudi i mene, al pelegrini ocigledno ne voli da se zatrpava igracima. ovaj prozor su definitivno iskoristili da rasteraju sve koji im ne trebaju. medju takve ne racunam negreda, al za njega je ocigledno bilo glupo odbiti 30kk. sad ce da guraju ovako a na zimu ce verovatno da dovedu nekog vrhunskog cfora. ako neki ostane a da vec ne igra ili za njih ili za nas
Nemanja Posrbica Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Soton doveo Alderweilerda na lozajmicu i krilo (mada se pominje i napadac) Salzburga Sadio Mane-a za 12m. Ko je ovaj drugi uopste? Mane je odličan krilni igrač RB Salzburga. Uz Slovenca Kampla njihov najbolji igrač. On i Tadić bi mogli biti kapitalna pojačanja za Southampton.
189- Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Richard Jolly Negredo to Valencia set to go through. A 30M euro fee is too good to turn down. Made profit on an injured 29yo who wants to go.
189- Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 btw, jel city ima onu zabranu i da mogu registrovati samo 17 igraca za evropske kupove?
189- Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 jeste 21 a ne 17. to i nije neki hendikep onda
MocaVukotic Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 da bre 21, pa nie baš ni svejedno, treba igrati na gomili frontova a imaju zajebanu grupu i visoke ambicije
189- Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 da bre 21, pa nie baš ni svejedno, treba igrati na gomili frontova a imaju zajebanu grupu i visoke ambicije ali moraju imati samo 5 hg igraca umesto 8 u 21. \ loanovani igraci. bamford umesto torresa i to je to. ukupno oko 25-26 pozajmljena igraca
MancMellow Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sve u svemu mrsav Deadline Day :( da. iskreno, sto se nas tice nadao sam se da cemo se na kraju nesto pojacati u odbrani, a ne da pravimo Holivud i pri tom pojacavamo napad Arsenala. Jbg.
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Konačno je i ovo smaranje završeno.
Recommended Posts