Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

negredo je povredjen, tako da na njega svakako nisu mogli da racunaju neko vreme.

cudi me da nisu doveli nikoga. a ponekad igraju sa dva napadaca. jos ako se aguero opet povredjuje ne znam sta im je trebalo ovo. ffp izgleda preti

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted (edited)

cudi i mene, al pelegrini ocigledno ne voli da se zatrpava igracima. ovaj prozor su definitivno iskoristili da rasteraju sve koji im ne trebaju. medju takve ne racunam negreda, al za njega im je valjda bilo glupo odbiti 30kk. sad ce da guraju ovako a na zimu ce verovatno da dovedu nekog vrhunskog cfora.

Edited by Bright Billy
Posted

cudi i mene, al pelegrini ocigledno ne voli da se zatrpava igracima. ovaj prozor su definitivno iskoristili da rasteraju sve koji im ne trebaju. medju takve ne racunam negreda, al za njega je ocigledno bilo glupo odbiti 30kk. sad ce da guraju ovako a na zimu ce verovatno da dovedu nekog vrhunskog cfora.

ako neki ostane a da vec ne igra ili za njih ili za nas™  :lolol:

Posted

Soton doveo Alderweilerda na lozajmicu i krilo (mada se pominje i napadac) Salzburga Sadio Mane-a za 12m. Ko je ovaj drugi uopste?

Mane je odličan krilni igrač RB Salzburga. Uz Slovenca Kampla njihov najbolji igrač. On i Tadić bi mogli biti kapitalna pojačanja za Southampton.

Posted

Negredo to Valencia set to go through. A 30M euro fee is too good to turn down. Made profit on an injured 29yo who wants to go.

Posted

btw, jel city ima onu zabranu i da mogu registrovati samo 17 igraca za evropske kupove?

Posted

da bre 21, pa nie baš ni svejedno, treba igrati na gomili frontova a imaju zajebanu grupu i visoke ambicije

Posted

da bre 21, pa nie baš ni svejedno, treba igrati na gomili frontova a imaju zajebanu grupu i visoke ambicije

ali moraju imati samo 5 hg igraca umesto 8 u 21. 

0We2aXd.jpg\

loanovani igraci. bamford umesto torresa i to je to. ukupno oko 25-26 pozajmljena igraca

Posted

Sve u svemu mrsav Deadline Day :(

da. iskreno, sto se nas™ tice nadao sam se da cemo se na kraju nesto pojacati u odbrani, a ne da pravimo Holivud i pri tom pojacavamo napad Arsenala. Jbg. 

Posted

Konačno je i ovo smaranje završeno.