ducca Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 (edited) Kupiće Toresa, opušteno. Moguće je pošto mislim da je Murinju toliko dokurčio da će lično izvaditi iz džepa za polovinu njegove nedeljne platurine samo da ga ne gleda. Pošto Atletico to ne može sam ni u zajebanciji a Nandić nije blesav da se odrekne šuške ( :ziga:) Edited July 31, 2014 by ducca
Sandens Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Monaco je ponudio 65 mil evra za Douglasa Costu i Alexa Teixeiru.
keksi krem Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Uspeo sam malo da pohvatam sta se sve desavalo oko kluba u zadnja dva meseca...- Riviere je prodat u Newcastle za €8m + bonusi (€2m), Abidal je pusten u Olympiacos za neku sicu, sa nekim manje bitnim igracima je raskinut ugovor (Wolf, Barazite, Medjani, itd), dok su neki poslati na pozajmice sa opcijom otkupa (N'Dinga, Obbadi, Kagelmacher, itd)...- Puno mladih igraca je poslato na pozajmice (Tisserand, Ngakoutou, Cissako, Pi, Ouaamar, Cherif, Salli, Pandor, Dingome, Phojo, itd), a posto se povecava broj klubova s kojim Monaco ima potpisan ugovor o saradnji, ocekuje se da jos dosta klinaca ode negde na kaljenje...- James je prodat za €90m + bonusi (€8m), tako izvestavaju svi ozbiljni francuski mediji, a njima mnogo vise verujem nego spanskim tabloidima koji su isto tako prosle godine pokusavali da smanje pravu cenu transfera kada je Bale odlazio u Madrid...ipak su Monaco-Matin, Nice-Matin, RMC i L'Equipe daleko pouzdaniji nego AS i Marca, narocito prva dva pomenuta izvora koja informacije dobijaju direktno iz kluba...sve u svemu, mislim da je ovo dobar transfer za oba kluba, Monaco je zaradio duplo na igracu koji je prosle sezone izrastao u pravog lidera tima i bilo je zadovoljstvo gledati ga iz nedelje u nedelju, dok je Real dobio svoje marquee pojacanje koje mu je bilo potrebno nakon sto je Barcelona uzela Suareza koji je trenutno ipak za klasu bolji igrac nego James, mada je Kolumbijac izbio u centar paznje zbog svog sjajnog nastupa na SP-u i nagovestio je da ima potencijal za desetku Reala...hvala mu na svemu sto je uradio u crveno-belom dresu i zelim mu svu srecu u nastavku karijere...- Falcao najverovatnije ostaje u Knezevini, trenutno nema nikakvih ozbiljnih naznaka da bi i on mogao u Madrid osim onih standardnih prica koje vrte tabloidi vec godinu dana, ipak on ima tri puta vecu platu nego James i ipak je on navikao da bude glavni igrac tima i neko oko koga se sve vrti, a to su sve faktori koji cine njegov prelazak u Real mnogo tezim nego sto se na prvi pogled cini, plus tu treba uracunati oporavak od teske povrede i visinu transfera koja ne bi bila mala, a i za sam Monaco on je mnogo bitniji nego James kada se gleda marketinska strana i uloga u samom projektu posto je on bez dileme na vrhu piramide, ali ajde ko zna sta se sve moze desiti, tako da ostavljam njega za sada po strani...- Paul Nardi, najbolji mladi francuski golman je stigao za €3.5m i nakon sto je odradio jedan deo priprema sa klubom, vratio se nazad u Nancy na jednogodisnju pozajmicu, on je projektovan za buduceg prvog golmana Monaca, verovatno od one tamo sezone i to znaci da smo resili pitanje golmana za narednih desetak godina, mali je strasan talenat i njegovo dovodjenje je i razlog zasto se ovoga leta nece dovoditi neki poznat golman, vec ce mozda biti vracen Sergio Romero (ili neko slicnog kalibra) pa ce on i Subasic ponovo voditi borbu oko mesta na golu, a kada mali Nardi za godinu dana stane medju stative, niko ga vise nece mrdnuti odatle, bar se ja tako nadam, a ne vidim zasto se to ne bi i obistinilo...- Aymen Abdennour je otkupljen za nekih €15m nakon sto je proveo proslu polusezonu na pozajmici, brzo je dokazao da je nas najbolji stoper i sa njim smo dobili pravog razbijaca u odbrani, ocekuje se da bude doveden makar jos jedan stoper, a ime koje se najvise pominje zadnjih dana je Antonio Rudiger, klinac iz Stuttgart-a, ali jos neka imena cirkulisu...- Fabinho ostaje jos godinu dana na pozajmici, mada verujem da ce i on kad-tad biti otkupljen jer je vec pokazao kakav je potencijal, Lacina Traore se i dalje oporavlja od povrede, tako da se jos uvek ne zna da li ce ponovo negde na pozajmicu, pominje se povratak u Everton, ali je navodno i West Ham zainteresovan da ga uzme na godinu dana...- Tiemoue Bakayoko je stigao iz Rennes-a za nekih €6m + bonusi, imao je odlicnu proslu sezonu i u pitanju je standardni zadnji vezni igrac mlade reprezentacije Francuske, brz i snazan klinac koji zna da pametno koristi svoje zverske fizikalije...frizurica - Doveden je izvesni Admar Lopes, u pitanju je jedan od glavnih skauta iz Porta (mlad covek, 31 godina) oko kojeg su se navodno otimali svi veci evropski klubovi, a njegov primarni zadatak je da pronalazi talentovane klince sirom planete i da ih dovodi u klub za razuman novac jer Rybolovlev ne zeli da ga drugi klubovi cerupaju kada zeli da dovede nekog njihovog oformljenog igraca, vec planira da koliko je god to moguce prvi dodje do svih tih talentovanijih klinaca pre nego sto ih drugi ugrabe...dosta mladih igraca je dovedeno u vezu s nama, ali dok neki od tih transfera ne bude realizovan, nema potrebe pricati o imenima...- Nas novi trener, portugalski mamojebac tudjihzenajebac, Specijalni II, dao je svoju listu zelja na cijem celu se nalazi Nico Gaitan, za sada Benfica nije preterano voljna da ga proda, ali ukoliko dodje do dogovora, pominje se cena u rasponu od €35m do €45m...- Pomenuti odbegli tandem Brazilaca iz Shakhtar-a je isto na radaru kluba, prica se da je Monaco spreman da plati €50m do €55m uz odredjene bonuse, ali to je vise back-up plan jer se prvo ceka da se vidi da li dolazi Gaitan kojeg Jardim toliko zeli da ga je nazvao ubedljivo najboljim igracem protiv kojeg je morao da sprema taktiku, isto se ceka da se resi misterija oko toga da li Carrasco ostaje u klubu ili odlazi da postane novi princ Rima, i njega trener zeli da zadrzi, ali pregovori sa upravom oko novog ugovora idu dosta traljavo...- Klub je do sada odigrao 4 pripremne utakmice i ostvarene su 4 lagane pobede (protiv nekog nemackog nizeligasa, dve protiv najboljih klubova iz Kolumbije i na kraju protiv Parme), gol razlika 19:2, nisam bio u mogucnosti da odlegam nijednu tekmu, ali citajuci neke izvestaje i gledajuci highlights-e, ekipa igra brzo i atraktivno u formaciji 4-3-3, sada za vikend putuju u London na Arle Kup™ gde ce imati dve poslednje provere pre nego sto pocne Ligue 1, licno mi se svidja sto i novi trener, a i ljudi u klubu imaju sluha za mlade igrace i nadam se da nece uzaludno rasipati novac na neke matore precenjene zvezde samo da bi uslisili zelje (malobrojnih) navijaca, vec da ce zadrzati strategiju koju su postavili i da cu od sada gledati tim gde vise od dve trecine cine talentovani klinci u ranim dvadesetim, a rezultati ce doci veoma brzo i ocekujem mnogo bolju sezonu sa dosta uzbudjenja...
John Coltrane Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Atletico se fino pojacao, nakon Mandzukica dosli Griezmann i Bakkali. I Jan Oblak i Siquera(LB) koji je bio na pozajmici u Benfici (a mislim da je Granada maticni klub), Borha Baston koji je bio drugi strelac Deportiva u Sekundi, jos par igraca koji mogu zakrpiti rupe u dugackoj sezoni na 3 fronta. Jedino mi nije jasno pustanje Diega na free.
Sandens Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Keksi, ko je partner Abdennouru na DC? tisucljetni Carvalho ili jos ima neke nade za Isimat-Mirina?
ducca Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 I sta fali Romeru jbt, covek razvalio na WC?
ArleKino Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 I sta fali Romeru jbt, covek razvalio na WC? Da, bas keksija pitaj zasto se covjek koji je razvalio na SP suocava sa nepovjerenjem po zavrsetku turnira. :P (Prastaj, keksi, nisam mogao fulati zicer. :D)
ducca Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Mislio sam generalno, nije branio ni prosle sezone a ocigledno je da poseduje kvalitet. Mozda covek zna nesto sto mi ne znamo, tipa ako je pruzao neke lose partije pa je sklonjen...Posto ocigledno prati Monaco malo vise od ostatka foruma. Mislim izvinjavam se ako pitanje nije bilo na mestu.
ArleKino Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ma znam, slazem se s tobom, i keksi je pisao o tome kako Ranieri nije normalan sto gura Subasica.
kralj Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Meni Romero deluje kao težak diletant. Kome se desi onakav kiks kao njemu protiv Švice, pa sve da ima 3 ruke ne bih ga priznao.
gervasius twinkleminkleson Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Istina je negdje izmedju, nit je diletant niti je vrhunski golman. Meni je recimo Andujar, kad je bio na vrhuncu forme, djelovao kao bolji golman, ali i on je malo pao.. Vidjecemo ga u Napoliju ove sezone. Elem, Wolfsburg navodno juri Torresa.
189- Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Meni Romero deluje kao težak diletant. Kome se desi onakav kiks kao njemu protiv Švice, pa sve da ima 3 ruke ne bih ga priznao. +1 meni bilo cudno da je bio u najuzoj konkurenciji za golmana prvenstva
Recommended Posts