July 23, 201410 yr Nego, da nece Real kupiti jos kojeg igraca iz najboljih...pa, 22 igraca Svjetskog prvenstva? Recimo, Rojo, Hummels, apel Robbenu da se vrati da ostare zajedno, a i Lahm je sad atraktivnija opcija kad se nece trositi u repki.
July 23, 201410 yr Ili na primer 1 Riki Lambert... No, Barsa je dala 20m za Matijeueua koji puni 31 godinu, zasto su toliko nesposobni kada su u pitanju odbrambeni igraci?
July 23, 201410 yr 31 godinu ili ne, odlicno pojacanje. Ako im da dvije dobre sezone [sto sigurno moze], isplati se. Pique ima 27 pa izgleda daleko potrosenije..
July 24, 201410 yr Author Leave Shakira alone! Mathieu valjda menja Mascherana, a ne njenog muža? Pa naravno. Mislim da je ovo iznad receno vise u kontekstu kome je vise motiva i svezine preostalo da gine na terenu s obzirom na to da je GP vec sve video, prosao i osvojio sa malo godina. Inace i dalje mislim da je Barca mogla i morala mnogo bolje da sredi odbranu. I pre ovog leta, a i sad. To sto su propustili Silvu prosle godine, a imali su ga na tacni se moze ispiostaviti kao dugorocno losa odluka. I pretostavljam da bi trebali jos nesto kupiti ovog leta jer sledece mozda budu pod sankcijama... Recimo jos jednog ili 2 centarfora.
July 24, 201410 yr što je lepo kada se zoveš barselona Neočekivan obrt mogao bi da se dogodi: Luis Suarez mogao bi da zaigra za Barselonu već na početku sezone u Primeri, pošto se navodno očekuje da mu Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani preinači suspenziju. Kako saznaje portal Goal.com, četvoromesečna kazna bivšem napadaču Liverpula trebalo bi da se odnosni samo na međunarodne mečeve, odnosno nastupe u reprezentaciji Urugvaja.
July 31, 201410 yr Atletico se fino pojacao, nakon Mandzukica dosli Griezmann i Bakkali. E sad, ovaj potonji mi je misterija. Koliko znam, vazi za jednog od najtalentovanijih igraca Evrope, a Atletico ga je platio 2 miliona eura.