Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

Nego, da nece Real kupiti jos kojeg igraca iz najboljih...pa, 22 igraca Svjetskog prvenstva? Recimo, Rojo, Hummels, apel Robbenu da se vrati da ostare zajedno, a i Lahm je sad atraktivnija opcija kad se nece trositi u repki.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Jebiga, nije svaki klub tako atraktivan da im dođe 1 Debuchy iz NUFC...

Posted

Ili na primer 1 Riki Lambert...

No, Barsa je dala 20m za Matijeueua koji puni 31 godinu, zasto su toliko nesposobni kada su u pitanju odbrambeni igraci?

Posted

31 godinu ili ne, odlicno pojacanje. Ako im da dvije dobre sezone [sto sigurno moze], isplati se. Pique ima 27 pa izgleda daleko potrosenije..

Posted

Leave Shakira alone! :mad:

Mathieu valjda menja Mascherana, a ne njenog muža?

Posted

Nisam ispratio, gde je sada Manćini?

Posted

Leave Shakira alone! :mad:

Mathieu valjda menja Mascherana, a ne njenog muža?

Pa naravno. Mislim da je ovo iznad receno vise u kontekstu kome je vise motiva i svezine preostalo da gine na terenu s obzirom na to da je GP vec sve video, prosao i osvojio sa malo godina. Inace i dalje mislim da je Barca mogla i morala mnogo bolje da sredi odbranu. I pre ovog leta, a i sad. To sto su propustili Silvu prosle godine, a imali su ga na tacni se moze ispiostaviti kao dugorocno losa odluka.

I pretostavljam da bi trebali jos nesto kupiti ovog leta jer sledece mozda budu pod sankcijama... Recimo jos jednog ili 2 centarfora. 

Posted

što je lepo kada se zoveš barselona

Neočekivan obrt mogao bi da se dogodi: Luis Suarez mogao bi da zaigra za Barselonu već na početku sezone u Primeri, pošto se navodno očekuje da mu Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani preinači suspenziju.

Kako saznaje portal Goal.com, četvoromesečna kazna bivšem napadaču Liverpula trebalo bi da se odnosni samo na međunarodne mečeve, odnosno nastupe u reprezentaciji Urugvaja.

Posted

jezivo su odvratni i oni i real.

Posted

Ako dolazak Džejmsa bude isprovocirao prodaju Iska, oni su potpuno poludeli.

Posted

posebno ako ga prodaju Cityju  <_<

Posted

Atletico se fino pojacao, nakon Mandzukica dosli Griezmann i Bakkali.

E sad, ovaj potonji mi je misterija. Koliko znam, vazi za jednog od najtalentovanijih igraca Evrope, a Atletico ga je platio 2 miliona eura. :huh:

Posted

Atletico ce i pored prodaja biti izgleda i jaci nego prosle godine.