April 14, 20222 yr Finocchio za me nema premca uz ribu, ali ovde je više rasprostranjen.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 15, 20222 yr 11 hours ago, mlatko said: Finocchio za me nema premca uz ribu, ali ovde je više rasprostranjen. Hvala, išao n pijacu jutros ali nemaju komorač, tražiću dalje
April 15, 20222 yr Nasečem na kolutove, posolim malo i prelijem čednim muljem. Milina, posebno ako je svež i mirisan pa ubija malo i ribni zadah. A može i na krupnije komadiće ko jabuku, ko voli hrskavostInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 16, 20222 yr On 15.4.2022. at 10:18, ivy said: imas komorac uvek u lidlu Nisam baš neki ljubitelj Lidla, ali ako ne nađem nigne drugde, otićiću do njih, hvala za info
April 16, 20222 yr 1 hour ago, igoraki said: Nisam baš neki ljubitelj Lidla, ali ako ne nađem nigne drugde, otićiću do njih, hvala za info Maxi. Edit: Uz ribu se (meni) dobro slažu prilozi od karfiola i brokolija. Obzirom da se ovde traži salata, onda obareni karfiol i brokoli, pokidani na cvetove i začinjeni, pored soli i bibera, maslinovim uljem i limunom i uz (sve, ili kombinacija po ukusu): beli luk, mladi luk, čili papriku i peršun. Edited April 16, 20222 yr by Ras
May 9, 20222 yr ovih dana mi je opsesija kupus salata sa dresingom od kiselog mleka...imala sam neki dosadni i suvi kupus pa sam razmisljala kako da ga ,,popravim,, inspiracija mi je bila coleslaw salata ali nisam htela teski dresing od majoneza i padne mi na pamet kisleo mleko jer ako moze krastavac moze i kupus i odlicno je!!
May 9, 20222 yr @ivy da li se listovi sveže kelerabe mogu jesti sirovi u salati ili mora neko instant blanširanje?
May 9, 20222 yr @centrifuga mogu da se jedu sirovi ako nisu stari i zilavi...ako zilaviji onda mogu u corbe i variva
February 23, 20232 yr Leblebije zagrejane na ulju, sa belim lukom, soli, biberom, origanom i mlevenom paprikom plus sveži sastojci: paradajz, krastavac, paprika, čili p, luk, rendana šargarepa , peršun i limun.