mlatko Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Finocchio za me nema premca uz ribu, ali ovde je više rasprostranjen.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
igoraki Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 11 hours ago, mlatko said: Finocchio za me nema premca uz ribu, ali ovde je više rasprostranjen. Hvala, išao n pijacu jutros ali nemaju komorač, tražiću dalje 1
mlatko Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Nasečem na kolutove, posolim malo i prelijem čednim muljem. Milina, posebno ako je svež i mirisan pa ubija malo i ribni zadah. A može i na krupnije komadiće ko jabuku, ko voli hrskavostInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
igoraki Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 On 15.4.2022. at 10:18, ivy said: imas komorac uvek u lidlu Nisam baš neki ljubitelj Lidla, ali ako ne nađem nigne drugde, otićiću do njih, hvala za info
Ras Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) 1 hour ago, igoraki said: Nisam baš neki ljubitelj Lidla, ali ako ne nađem nigne drugde, otićiću do njih, hvala za info Maxi. Edit: Uz ribu se (meni) dobro slažu prilozi od karfiola i brokolija. Obzirom da se ovde traži salata, onda obareni karfiol i brokoli, pokidani na cvetove i začinjeni, pored soli i bibera, maslinovim uljem i limunom i uz (sve, ili kombinacija po ukusu): beli luk, mladi luk, čili papriku i peršun. Edited April 16, 2022 by Ras
ivy Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 ovih dana mi je opsesija kupus salata sa dresingom od kiselog mleka...imala sam neki dosadni i suvi kupus pa sam razmisljala kako da ga ,,popravim,, inspiracija mi je bila coleslaw salata ali nisam htela teski dresing od majoneza i padne mi na pamet kisleo mleko jer ako moze krastavac moze i kupus i odlicno je!!
centrifuga Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 @ivy da li se listovi sveže kelerabe mogu jesti sirovi u salati ili mora neko instant blanširanje?
ivy Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 @centrifuga mogu da se jedu sirovi ako nisu stari i zilavi...ako zilaviji onda mogu u corbe i variva 1
Ras Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Leblebije zagrejane na ulju, sa belim lukom, soli, biberom, origanom i mlevenom paprikom plus sveži sastojci: paradajz, krastavac, paprika, čili p, luk, rendana šargarepa , peršun i limun. 1
Ras Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Skuša (iz konzerve) sa paprikom, zelenom salatom, maslinama i kaparom. 2
Recommended Posts