Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pravi hit, uživajte.
pravila. sjajna. volim.
  • Replies 119
  • Views 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Skuša (iz konzerve) sa paprikom, zelenom salatom, maslinama i kaparom.

• Kelj (salatni), kozji sir, orasi i nar, so i biber, masl ulje i munli.

• bundevispanac — Postimages Bejbi spanać i pečene leblebije i bundeva. Dresing: grčki jogurt, tahini, maslinovo ulje, zgnjčeni beli luk, kašičica senfa, so i biber i voda kao razređivač. Leblebije i bu

a kak se zove? ne jedem nekrstene salate angry.gif jedno pitanje, ako neko zna da mi odgovori:jel koristio neko ovu nasu domacu divlju rukolu, s travnjaka i slicnih izvora. dobijes potencijalno pride i dresing od psecih izlucevina :Pozbiljno pitam, jel je neko cupao kao koprivu,maslacak itd i isprobao..?

• Author
mirođija, 2 kom. narezana na tanke polukolutove
kakva je to mirodjija? :unsure:

bas htedoh da pitam, ne znam kako ovo mirodjija1.jpg iseckati na polukolutove?no, nema veze, probacu sa kelerabom, deluje mi da bi moglo biti to.

kakva je to mirodjija? :unsure:
ovakva? :unsure:fennel-bulb.jpg
  • Author

komorach.(da se seckati i ima lep ukus za taj kontext)

Edited by thermal bug

eeee, fenchel iliti finnochio po italijanski :)to se dušo zove Komorač :)i stavljao ja negde najbolji recept za salatu s tim, narandže na kolutove, maslinovo ulje i biber. mmmm.

Onda pardoniram što unosim pometnju među (iskusnim) kulinarskim narodom. Da editujem onda u komorač ili ima neko prigovor?edit: editovala. Sad na seckanje. :)

Edited by Pixie

• Author
Onda pardoniram što unosim pometnju među (iskusnim) kulinarskim narodom. :D Da editujem onda u komorač ili ima neko prigovor?
ja mislim da se glasa. ali tajno :lol:

ajde, da i mi na koolinarstvu imamo bar 1 pool, sto smo mi gori od drugih :lol:

Pih, kad nemam smisla za forumašenje, upropastih sjajnu priliku za još 1 kvalitetan pool... :(

i stavljao ja negde najbolji recept za salatu s tim, narandže na kolutove, maslinovo ulje i biber. mmmm.
upravo htedoh da napisem da sa narandzom ide natprirodno dobro.

^još kada se doda krastavac, kuvana jaja i pospe svežom nanom, može da prođe kao kompletan obrok

a kak se zove? ne jedem nekrstene salate angry.gif jedno pitanje, ako neko zna da mi odgovori:jel koristio neko ovu nasu domacu divlju rukolu, s travnjaka i slicnih izvora. dobijes potencijalno pride i dresing od psecih izlucevina :Pozbiljno pitam, jel je neko cupao kao koprivu,maslacak itd i isprobao..?
koprivu,maslachak,divlji luk,kiseljak i tako te divlje travke brati samo daaaleeekoo od grada,ljudi,pasa,prashine,izduv. gasova valjda je to jasno...neka livada na Avali,Frushkoj Gori i sl...i doobro oprati u nekoliko voda
^još kada se doda krastavac, kuvana jaja i pospe svežom nanom, može da prođe kao kompletan obrok
au. imam sve sastojke trenutno!

Edited by Ljilja Srpkinja