InvisibleLight Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 a kak se zove? ne jedem nekrstene salate jedno pitanje, ako neko zna da mi odgovori:jel koristio neko ovu nasu domacu divlju rukolu, s travnjaka i slicnih izvora. dobijes potencijalno pride i dresing od psecih izlucevina :Pozbiljno pitam, jel je neko cupao kao koprivu,maslacak itd i isprobao..?
gospa buba Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 mirođija, 2 kom. narezana na tanke polukolutovekakva je to mirodjija?
aram Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 bas htedoh da pitam, ne znam kako ovo iseckati na polukolutove?no, nema veze, probacu sa kelerabom, deluje mi da bi moglo biti to.
gospa buba Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 (edited) komorach.(da se seckati i ima lep ukus za taj kontext) Edited May 19, 2010 by thermal bug
aram Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 eeee, fenchel iliti finnochio po italijanski :)to se dušo zove Komorač :)i stavljao ja negde najbolji recept za salatu s tim, narandže na kolutove, maslinovo ulje i biber. mmmm.
Pixie Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) Onda pardoniram što unosim pometnju među (iskusnim) kulinarskim narodom. Da editujem onda u komorač ili ima neko prigovor?edit: editovala. Sad na seckanje. :) Edited May 19, 2010 by Pixie
gospa buba Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Onda pardoniram što unosim pometnju među (iskusnim) kulinarskim narodom. :D Da editujem onda u komorač ili ima neko prigovor?ja mislim da se glasa. ali tajno
aram Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ajde, da i mi na koolinarstvu imamo bar 1 pool, sto smo mi gori od drugih
Pixie Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pih, kad nemam smisla za forumašenje, upropastih sjajnu priliku za još 1 kvalitetan pool... :(
betty Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 i stavljao ja negde najbolji recept za salatu s tim, narandže na kolutove, maslinovo ulje i biber. mmmm.upravo htedoh da napisem da sa narandzom ide natprirodno dobro.
mammy two shoes Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ^još kada se doda krastavac, kuvana jaja i pospe svežom nanom, može da prođe kao kompletan obrok
ivy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 a kak se zove? ne jedem nekrstene salate jedno pitanje, ako neko zna da mi odgovori:jel koristio neko ovu nasu domacu divlju rukolu, s travnjaka i slicnih izvora. dobijes potencijalno pride i dresing od psecih izlucevina :Pozbiljno pitam, jel je neko cupao kao koprivu,maslacak itd i isprobao..?koprivu,maslachak,divlji luk,kiseljak i tako te divlje travke brati samo daaaleeekoo od grada,ljudi,pasa,prashine,izduv. gasova valjda je to jasno...neka livada na Avali,Frushkoj Gori i sl...i doobro oprati u nekoliko voda
betty Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 (edited) ^još kada se doda krastavac, kuvana jaja i pospe svežom nanom, može da prođe kao kompletan obrokau. imam sve sastojke trenutno! Edited May 20, 2010 by Ljilja Srpkinja
Recommended Posts