Jump to content
IGNORED

salate

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Pravi hit, uživajte.
pravila. sjajna. volim.
Posted

a kak se zove? ne jedem nekrstene salate angry.gif jedno pitanje, ako neko zna da mi odgovori:jel koristio neko ovu nasu domacu divlju rukolu, s travnjaka i slicnih izvora. dobijes potencijalno pride i dresing od psecih izlucevina :Pozbiljno pitam, jel je neko cupao kao koprivu,maslacak itd i isprobao..?

Posted
mirođija, 2 kom. narezana na tanke polukolutove
kakva je to mirodjija? :unsure:
Posted

bas htedoh da pitam, ne znam kako ovo mirodjija1.jpg iseckati na polukolutove?no, nema veze, probacu sa kelerabom, deluje mi da bi moglo biti to.

Posted (edited)

komorach.(da se seckati i ima lep ukus za taj kontext)

Edited by thermal bug
Posted

eeee, fenchel iliti finnochio po italijanski :)to se dušo zove Komorač :)i stavljao ja negde najbolji recept za salatu s tim, narandže na kolutove, maslinovo ulje i biber. mmmm.

Posted (edited)

Onda pardoniram što unosim pometnju među (iskusnim) kulinarskim narodom. Da editujem onda u komorač ili ima neko prigovor?edit: editovala. Sad na seckanje. :)

Edited by Pixie
Posted
Onda pardoniram što unosim pometnju među (iskusnim) kulinarskim narodom. :D Da editujem onda u komorač ili ima neko prigovor?
ja mislim da se glasa. ali tajno :lol:
Posted

ajde, da i mi na koolinarstvu imamo bar 1 pool, sto smo mi gori od drugih :lol:

Posted

Pih, kad nemam smisla za forumašenje, upropastih sjajnu priliku za još 1 kvalitetan pool... :(

Posted
i stavljao ja negde najbolji recept za salatu s tim, narandže na kolutove, maslinovo ulje i biber. mmmm.
upravo htedoh da napisem da sa narandzom ide natprirodno dobro.
Posted

^još kada se doda krastavac, kuvana jaja i pospe svežom nanom, može da prođe kao kompletan obrok

Posted
a kak se zove? ne jedem nekrstene salate angry.gif jedno pitanje, ako neko zna da mi odgovori:jel koristio neko ovu nasu domacu divlju rukolu, s travnjaka i slicnih izvora. dobijes potencijalno pride i dresing od psecih izlucevina :Pozbiljno pitam, jel je neko cupao kao koprivu,maslacak itd i isprobao..?
koprivu,maslachak,divlji luk,kiseljak i tako te divlje travke brati samo daaaleeekoo od grada,ljudi,pasa,prashine,izduv. gasova valjda je to jasno...neka livada na Avali,Frushkoj Gori i sl...i doobro oprati u nekoliko voda
Posted (edited)
^još kada se doda krastavac, kuvana jaja i pospe svežom nanom, može da prođe kao kompletan obrok
au. imam sve sastojke trenutno! Edited by Ljilja Srpkinja