Frank Pembleton Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Danas se na Avali valjda sakupili radnici kojima kasni plata 4-5 meseci, predali pismo upozorenja da ce da zaustave program ako B.Lekic ne krene da isplacuje plate.BTW firmi je blokiran racun vec 10-ak dana...Ova se naravno zakljucala u kancelariju.Izgleda da je volsebno uplaceno pola plate i to junske!Drogirani kreten misli da je time smirio situaciju...
Frank Pembleton Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Nisam tamo...A ova bi samo to cekala pa da izigrava zrtvu, posle bi morali dajoj pravite sigurnu kucuA koliko cujem na sastancima se poziva kako ona zna kako se radi kad je sve na mestu, kao kad je radila na B92
Кристофер Лумумбо Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Danas se na Avali valjda sakupili radnici kojima kasni plata 4-5 meseci, predali pismo upozorenja da ce da zaustave program ako B.Lekic ne krene da isplacuje plate.BTW firmi je blokiran racun vec 10-ak dana...Ova se naravno zakljucala u kancelariju.Izgleda da je volsebno uplaceno pola plate i to junske!Drogirani kreten misli da je time smirio situaciju...:lol:zar nije uradila to isto kad je bila na rts-u?
Аврам Гојић Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ja mislim da je dziberluk srpskih uglednih i neuglednih novinara koji se dokopaju moci nesto sto je dostojno 1 Felinija.
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Bojana Lekic glodur kao da das piromanu da cuva skladiste barutaveljo, vintenom u vrata
Frank Pembleton Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Bojana Lekic glodur kao da das piromanu da cuva skladiste barutaveljo, vintenom u vrata Aaaa ovo znam od koga si "ukrao"...Ma to je vec za dijagnozu doktorsku, samo tu treba citav konzilijum.Bilo je i plakanja udara se u patetiku jbte.Sav sam se najezio ...u predelu mosnica...
aram Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ja mislim da je dziberluk srpskih uglednih i neuglednih novinara koji se dokopaju moci nesto sto je dostojno 1 Felinija.ja bih to pre poverio pazoliniju
Frank Pembleton Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 (edited) Mozda sutra bude malo "mraka u programu"...Prosli put je B.L. za novine rekla da "nije istina da su zaposleni prekinuli program, nego je bila tehnicka greska..."Pa da kazemo da smo u TV-cirkusu sve videli... Edited December 21, 2011 by Frank Pembleton
beatakeshi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nikad mi nije bilo jasno to sa neplaćanjem - od više (malih)privatnika znam da im se inspekcija nakači za najmanje kašnjenje u plaćanju plata i doprinosa
Frank Pembleton Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Nikad mi nije bilo jasno to sa neplaćanjem - od više (malih)privatnika znam da im se inspekcija nakači za najmanje kašnjenje u plaćanju plata i doprinosaPa neki od "velikih igraca" imaju taktiku plate doprinose i PDV a plate jok....Ti se okrenes drzavi a oni ti kazu , naravno nezvanicno:On je platio nama nase a za plate ga tuzite...
beatakeshi Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Šta se dešava sa štrajkom? Jel Bojana još zaključana u kancelariji?
mraki Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jel istina da im je skočila gledanost od kako su u štrajku i ne emituju živi program?
Frank Pembleton Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Šta se dešava sa štrajkom? Jel Bojana još zaključana u kancelariji?Danas su kontaktirali neki od sindikata, traze od RRA napismeno sta je minimum rada posto im nigde u aktima ne pise .Ova se jeste zakljucala , danas im je nesto trabunjala o sastanku sa UO tj. vlasnicima.I ostali su pri svome, dok ne vide pare nema programa...Traze sastanak sa UO...Za sad su valjda jedinstveni.Jel istina da im je skočila gledanost od kako su u štrajku i ne emituju živi program? Mislim da jeste, rejting je veci nego kao "normalni" program...
Recommended Posts