Далибор Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 hvala...mislio sam da su Avala i happy iznad statisticke greske... ali sam se prevario :D
aram Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ponderisanje mu dodje dodeljivanje odredjenih vrednosti razlicitim kategorijama podataka. U konkretnom slucaju, drugacije se vrednuju recimo stalni gledaoci, drugacije redovni, povremeni, ...Osim toga se, koliko se secam, izbace i oni koji gledaju inostrane kanale.
eye of the beholder Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tv rejtinzi za oktobar 2010.U odnosu na sve kanale:1. RTS 1 - 26%2. Pink - 23%3. Prva - 11 %4. B92 - 6 %5. RTS 2 - 5%6. Avala - 3%cekajte PRVA je na trecem mestu?Kako je to moguce? Ono sranje od televizije ......i B92 tako pao... e neka i treba!
sherman Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 koji verovatno niko i ne gleda jer je tesko sranje...
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) silno gresis, sinko :)edit: mislio sam na gledanost, ne na kvalitet Edited December 1, 2010 by kud u maglu Simovicu
Frank Pembleton Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 cekajte PRVA je na trecem mestu?Kako je to moguce? Ono sranje od televizije ......i B92 tako pao... e neka i treba!Sto po bilo kom kriterijumu (kriterijumu koji se odnosi na gledanost a to je ono sto i jedni i drugi jure) su postali bolji od B92
Frank Pembleton Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Ode Nemecek sa TV Avala definitivno radili mu o glavi i odradili...videcemo da li ce sad da sevaju tandarele i seljovizije...
Hella Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) Зна ли се којим је пробраним речима Фатмир Нуши, по завршеној емисији, почастио принцезу с неког другог свијета чија ријеч ствара чуда у Одбору за културу ДСС? Edited December 1, 2010 by Hella
Frank Pembleton Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Зна ли се којим је пробраним речима Фатмир Нуши, по завршеној емисији, почастио принцезу с неког другог свијета чија ријеч ствара чуда у Одбору за културу ДСС?"Ih velika stvar DSS, koga briga za to?"
Hella Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 "Ih velika stvar DSS, koga briga za to?" Озбиљно?
Frank Pembleton Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Озбиљно?Nikakvih psovki nije bilo...
Hella Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) Зилотски шљам је, по добром старом обичају, од тога направио покушај атентата ради трговине очуваном принцезином јетром. - U emisiji koja je bila posvećena kulturi predstavljena sam funkcijom u DSS. Samo zbog toga, nakon što se emisija završila, glavni kamerman te televizije uputio mi je niz uvreda i ružnih rečeni, koje stvarno ne bih da ponavljam - ističe Miloševićeva i dodaje: - Uvrede su bile upućene kako meni, tako i DSS. Svaki građanin ima pravo na javno izražavanje svoje pripadnosti - političke, verske ili neke druge. Iako su oko nas bili drugi kamermani, voditelj, gosti, organizatori, niko nije reagovao. Edited December 1, 2010 by Hella
Recommended Posts