Jump to content
IGNORED

TV Avala

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

hvala...mislio sam da su Avala i happy iznad statisticke greske... ali sam se prevario :D

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

95

• stoka

14

• kud u maglu Simoviću

13

• Аврам Гојић

9

Posted

Ponderisanje mu dodje dodeljivanje odredjenih vrednosti razlicitim kategorijama podataka. U konkretnom slucaju, drugacije se vrednuju recimo stalni gledaoci, drugacije redovni, povremeni, ...Osim toga se, koliko se secam, izbace i oni koji gledaju inostrane kanale.

Posted
Tv rejtinzi za oktobar 2010.U odnosu na sve kanale:1. RTS 1 - 26%2. Pink - 23%3. Prva - 11 %4. B92 - 6 %5. RTS 2 - 5%6. Avala - 3%
cekajte PRVA je na trecem mestu?Kako je to moguce? Ono sranje od televizije ......i B92 tako pao... e neka i treba!
Posted

koji verovatno niko i ne gleda jer je tesko sranje...

Posted (edited)

silno gresis, sinko :)edit: mislio sam na gledanost, ne na kvalitet

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
cekajte PRVA je na trecem mestu?Kako je to moguce? Ono sranje od televizije ......i B92 tako pao... e neka i treba!
Sto po bilo kom kriterijumu (kriterijumu koji se odnosi na gledanost a to je ono sto i jedni i drugi jure) su postali bolji od B92
Posted

Ode Nemecek sa TV Avala definitivno radili mu o glavi i odradili...videcemo da li ce sad da sevaju tandarele i seljovizije...

Posted (edited)

Зна ли се којим је пробраним речима Фатмир Нуши, по завршеној емисији, почастио принцезу с неког другог свијета чија ријеч ствара чуда у Одбору за културу ДСС?

Edited by Hella
Posted
Зна ли се којим је пробраним речима Фатмир Нуши, по завршеној емисији, почастио принцезу с неког другог свијета чија ријеч ствара чуда у Одбору за културу ДСС?
"Ih velika stvar DSS, koga briga za to?"
Posted
"Ih velika stvar DSS, koga briga za to?"
:lol: Озбиљно?
Posted
:lol: Озбиљно?
Nikakvih psovki nije bilo...