Jump to content
IGNORED

Na Savi ćuprija

Zmitjkoe

Recommended Posts

Posted

Ovo sa pušenjem je odlično, nadam se da ih dobro bambusaju.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Idioteque

49

• Аврам Гојић

48

• Frank Pembleton

27

• kud u maglu Simoviću

25

Posted
Ovo sa pušenjem je odlično, nadam se da ih dobro bambusaju.
preporucujem ti da pokusas da se navaris na singapurskoj plazi, see how it goes :)
Posted
Ne znam UAE, ali Singapur znam vrlo dobro. Jeste fantasticno razvijena drzava, ali isto tako nema demokratiju i vrlo je konzervativno i pravolinijsko drustvo. A ja nesto ne volim da se odricem demokratije.+Da parafraziram treceg coveka: Jedino mesto dosadnije od Svajcarske je Singapur.
Singapur mozda i jeste dosadna drzava ali mnogo bolje mesto nego Brunei. To sto kazes vazi za Brunei, 100%.Kako sa Dubaijem?Demokratija, njeno odsustvo u Singapuru, je da spreci vrstu gradjanskog rata kao u BiH. I svi zive odlicno i niko nista vise ne trazi.Zamisli da Singapur dozvoli da Tomislav Nikolic zajashe (na glasovima najbrojnijeg naroda, Kinezi u Singapuru)?Kad smo vec kod mosta, cestitke za novi most. Jos, kada do gradnje dodje, singapurska gradjevinska operativa je duplo veca (i cenjenija) od australijske.
Posted
blink.gifblink.gifvi bas ne mozete da zivite bez te demokratije laugh.gif
pa ne maze se na hleb, ali greje dupe i srce. eu je jedna sramna totalitaran tvorevina koja je bukvalno gurnula pod tepih svako demokratsko izrazavanje volje svojih gradjana u poslednjoj deceniji pa ima predsednika koji pise glavarima da se ne jede dok sirotinji raji gori pod guzcom. U Svici imaju bar te referendume koji nesto znace i eutanaziju.
Posted
Demokratija, njeno odsustvo u Singapuru, je da spreci vrstu gradjanskog rata kao u BiH. I svi zive odlicno i niko nista vise ne trazi.Zamisli da Singapur dozvoli da Tomislav Nikolic zajashe (na glasovima najbrojnijeg naroda, Kinezi u Singapuru)?
Zašto bi dovodili Tomislava Nikolića na vlast ako žive odlično i niko ništa više ne traži?
Posted
preporucujem ti da pokusas da se navaris na singapurskoj plazi, see how it goes :)
Jesu te bambusali?Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Posted
Singapur mozda i jeste dosadna drzava ali mnogo bolje mesto nego Brunei. To sto kazes vazi za Brunei, 100%.Kako sa Dubaijem?Demokratija, njeno odsustvo u Singapuru, je da spreci vrstu gradjanskog rata kao u BiH. I svi zive odlicno i niko nista vise ne trazi.Zamisli da Singapur dozvoli da Tomislav Nikolic zajashe (na glasovima najbrojnijeg naroda, Kinezi u Singapuru)?Kad smo vec kod mosta, cestitke za novi most. Jos, kada do gradnje dodje, singapurska gradjevinska operativa je duplo veca (i cenjenija) od australijske.
Sramno je sta angloamerikanci odrzavaju po svetu, ali ovo je jos majka mara za ostale. Isto to u exBurmi razvaljuju nije strateski tesnac.
Posted
ne, ne bih voleo da zivim u zemlji u kojoj je homoseksualizam krivicno delo, prestupi se kaznjavaju mlacenjem bambusovim motkama i pusenje je zabranjeno na svim javnim mestima. Bas sam cudan jel da.
ovo za pusenje nije tacno, za ostalo ne znam.
Posted
Kad smo već u tim krajevima zar nisu užad od mosta pletena tamo negde?
Posted (edited)
ovo za pusenje nije tacno, za ostalo ne znam.
Pa sigurno da nije tacno. Zabranjeno je bacanje opusaka a ne pusenje (mada su i tu u ravni sa Australijom).Isto zvake: zabranjeno je bacanje zvake a ne zvakanje. Prodaja je zabranjena (kao i na sidnejskom aerodromu).Sve to izgleda gore kada o tome pricaju nasedachi na gluposti sto stampa siri.pppsqsmoke1.jpgpppsqsmoke2.jpgpppsqsmoke3.jpg Edited by Yoyogi
Posted
Zašto bi dovodili Tomislava Nikolića na vlast ako žive odlično i niko ništa više ne traži?
Pa zato i zive odlicno jer takve stvari (Nikolic je samo jedan primer, bilo ih je koji su unakazili i nacije i pojedince) nisu moguce.
Posted
Singapur, pusenje, wtf :unsure:
Pojma nemam, navalili neki, nikada bili mozda i ne znaju gde je Singapur, a ja prosao pa video svetlo, pa navratio...a ono balkanska krchma
Posted

e daj jos neku sliku svog radnog stola

Posted

ovo da se splituje.idu ljudi i u ugandu da zive kad ih nanese uzbudljiv i dobro placen posao. nije singapur mesto gde bi covek umro usled milion nedaca. lepo sam ja tamo zivela, bila sita, izmasirana i sa lepim thai manikirom. ali sam poslednjih sedam dana htela da iskocim iz svoje koze dok sam cekala da mi se vrati moj pasos i dok su prijatelji zujali vijetnamom. na kraju shvatis da je tamo jako sterilno, ponasanje u javnom prostoru previse definisano za moj ukus (boze dragi, secam se da smo se stekali na krovu jednog soping centra da popijemo pivo iz konzerve, sto je nama evropljanima nezamislivo), lokalno stanovnistvo se ne skida na plazi u kupace kostime (ajd malajci, ali ni indusi ni kinezi) jer su svi bas jako religiozni, nema kulturnog sadrzaja na koji smo mi navikli u evropi i zivot se zivi u trznim centrima. e dobro, samo deo toga ima veze s odsustvom demokratije.verovatno ne bih imala problem da odem da radim tamo po osnovu nekog kraceg ugovora (do 2 godine) i to samo zato sto je super pozicioniran, pa mogu da se naobilaze druge gotivnije destinacije.slicno je i sa emiratima. tamo se ide zbog poslovnih mogucnosti koje se pruzaju i zbog egzoticnosti destinacije, a ne zato sto zelis da skolujes decu prema azijskom obrazovnom sistemu (iako cu ja biti pomalo tiger mom; :lol: ). elem, kod obe ove drzave je jasno da politika nece stajati na putu ekonomskom rastu i ambijentu za biznis, pa se nedemokratije i ne oseca bas toliko ako si stranac na radu u sng ili uae. s druge strane, gledajuci svoje kolege iz akademije sa najboljih biznis skola u kini, vidim da nema sanse da odem tamo da radim ni za milion kartona vinjaka.