Muwan Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Napaćena deca Srbije lepo prolaze i van okvira srpskog pravosuđa: Dušan Sedlar, jedan od 12 optuženih za paljenje Ambasade SAD u Beogradu 2008, dobio je pre tri godine vizu, socijalni broj i radio je kao student pet meseci u Americi iako je osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti posle mitinga „Kosovo je Srbija“.
Eraserhead Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Covek voli Ameriku, dosao po vizu, oni mu odlozili urucivanje i kako da ne popizdi i sve im porazbija.EDIT: A i lepo je videti da oni "znaju" ko im ulazi u zemlju. Edited April 17, 2013 by Eraserhead
radisa Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Pa to nejneverovatnije. Ja da konkurišem za njihovu vizu, imam osećaj da bi me jebali i da bi treažili i papire koji nisu na spisku(komšiji tražili stari pasoš na uvid, npr). A ovog puste da uđe.
Prospero Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 realno, teško mogu znati ako uopšte nije bio privođen i saslušavan, tj. ako ga ovdašnji sistem nije "prepoznao" do izdavanja vize.uostalom, možda je čovek nevin, prezumpcija nevinosti itd.
Filipenko Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Zvezdini divljaci kriminalci se masovno puštaju iz zatvora.
Moća Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jbg kad vase puste pre zatvora.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
radisa Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Račun 80.000 evra: Mišiću advokate plaćali "grobari", "delije" i Zvezdavuk z. cvijić/ moma ilić | 24. 04. 2013. - 21:50h | Foto: A. Stanković | Komentara: 0Odbranu Uroša Mišića za napad na žandarma Nebojšu Trajkovića plaćali su Crvena zvezda, „delije“, ali i "grobari", i ona je koštala najmanje 80.000 evra, saznaje “Blic”.Advokat Borivoje Borović i Uroš MišićMišić, koji je u vreme napada bio nepoznat u navijačkim krugovima, na suđenju za napad na žandara Trajkovića imao je šest branioca. Njegovu odbranu činili su Jugoslav Tintor i Maja Trkulja iz jedne kancelarije, Borivoje Borović i Ivica Vuković iz druge, kao i advokati Predrag Savić i Jovan Pavlović. Advokat Pavlović tvrdi za „Blic” da je za odbranu Mišića uzeo samo za avans 5.000 evra i da mu je taj novac dao mladić koji je član „delija”.- U moju kancelariju je došao Mišićev otac i pitao da li bih se prihvatio slučaja njegovog sina. Rekao sam da za odbranu tražim avans od 5.000 evra, a da će konačan račun biti ispostavljen posle pravosnažne presude. Odgovorio je da sad nema para, ali sutradan je s njim došao mladić u kratkim pantalonama, član „delija”, izvadio je 5.000 evra i pružio mi rekavši: „Ovo je za odbranu”. Iz postupka sam kasnije izašao kada su mi „delije” tražile garancije da će Mišić biti pušten iz pritvora - ispričao je Pavlović za „Blic”. Borović: Simbolična suma Borivoje Borović tvrdi da su ga angažovali Mišićevi roditelji i da nije imao nikakve veze ni s klubom ni s navijačkim grupama. - To su bili više prijateljski odnosi i za advokatski posao su mi Mišićevi roditelji dali simboličnu sumu - kaže Borović. Izvor „Blica” upućen u ovaj slučaj tvrdi da su udeo u finansiranje Mišićeve odbrane, u kojoj su učestvovale četiri advokatske kancelarije, imali i navijači Partizana.Profesor kriminolog Dobrivoje Radovanović kaže da je poznato da navijače Partizana i Zvezde finansiraju klubovi.- Dokle god postoji tesna saradnja uprave klubova i navijača, neće se ništa promeniti - kaže Radovanović.Advokat Predrag Savić kaže da je Mišića besplatno zastupao.- Dugo poznajem njegove roditelje i zato sam prihvatio odbranu na početku. Čim je pomenut novac, izašao sam iz predmeta - kaže advokat Savić.Advokat Jugoslav Tintor kaže da ga je angažovala Mišićeva porodica i da je sve drugo tajna.Svi radili za simbolične sume i za džabe...A naslov kaže 80k€.
radisa Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Men Borivoje i simbolična suma vuče na svašta, ali, nije moje da pričam o tome... :)
Prospero Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 država dotira one koji troše pare na ubice u pokušaju.mršupičkumaterinu
archi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Zbog svega toga, ali i zbog mnogo čega, pravi navijači sede na tribinama Enfilda, Old Traforda, Emirata, Santjaga, Nou Kampa, Alijanca, Dortmunda, Đuzepe Meaca, Ajaxa...Domaći navijači sede na tribinama Jelen supera, što je, složićemo se - jebi ga.
casperbgd Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Pa sta je sad ovo sa Novim Pazarom, nimalo atraktivno kao paljenje bakljom policajca ili secenje mreze u Djenovi? Ako ne znate, uhapsen je ovaj sto je bacio bombu, ali ocigledno da se ime nece saznati i medijski propratiti. Izgleda da se ovaj slucaj ipak malo vise uklapa u vase stavove o domacim navijacima koji su zasticeni ko beli medvedi od slucajeva sa navijacima Partizana i Zvezde koji naravno tripuju policijsku represiju i u stvari rade za drzavu.
kobni zelaya Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jel' postoji neka vest o tome ili je Malagurski dobio preko službe?
Recommended Posts