Jump to content
IGNORED

Nezavisno sudstvo i huligani

Idioteque

Recommended Posts

Posted

:D Meni se nije desilo, ali ima on vise iskustva od mene u tome.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• radisa

47

• Ted

45

• Milogled Bluff

39

Posted

Sve je dobro dok ne sedi preko puta (zamenika) tužioca.

• 2 weeks later...
Posted

Ne znam da l je bas samo za ovu temu, al ovo je jedna od najjadnijih stvari koje sam video na nasim stadionima ...59431_359176890842243_1679348392_n.jpgslika na fejsu u nekoj od stranica navijaca rada iz određenog dela grada ...

Posted

zelim najiskrenije svima u koji su u kadru da zavrse kao momak kog je doticni zaklao.

Posted

Nista novo...Hajde da iskoristim priliku da podsetim na utakmicu Vosa-Partizan odigranu u prolece 2009. na godisnjicu ubistva navijaca Vojvodine, Lonca, koga je pistoljem ubio navijac Partizana.Navijaci Partizana su godisnjicu obelezili transparentima gde su se rugali ubijenom navijacu ("Polupani loncici,...", "Zavrsicete svi u crno-belom loncu") i u direktnom prenosu na RTS-u su veci deo utakmice proveli u skandiranju imena ubice. Svako ko je pratio vesti tih dana mogao je prepoznati ime koje su skandirali navijaci posto je ubica osudjen prethodnog dana i ime mu se ceo dan pojavljivalo u vestima.Naravno, o svemu ovome nijedan medij, osim Dnevnika, nije izvestio, verovatno nije bila zanimljiva tema. Tadasnji trener Partizana, Jokanovic (Novosadjanin), se zahvaljivao publici na sjajnoj podrsci, itd...Da ne ostanem duzan sliku:20090717070443.jpg

Posted

Zli Amerikanci, nisu hteli da svedoce! <_<

Posted
sta je ovo, sto su tresli goru?opet pobedila pravda za urosa
tresli su goru da bi se dodvorili Amerikancima i Nikolicu. a ovo je bio jedini moguci ishod, jes bas ce da dozvole americkim marincima da se povlace po stranim sudnicama.
Posted

pa okej, to se odma znalo, sto su maltretirali i urosa i sve nas. ko ga jebe, nek ide, nek nas bije, redom. valjda ce se naci jednom neko jaci i od njega...

Posted

Niko nije jači Uroša.Mlati Žandarmeriju, tuče U.S. Marines, neka se spreme U.S. Navy SEALs.

Posted
tresli su goru da bi se dodvorili Amerikancima i Nikolicu. a ovo je bio jedini moguci ishod, jes bas ce da dozvole americkim marincima da se povlace po stranim sudnicama.
To smo n puta pominjali već, odmah su napustili zemlju što je i uobičajena procedura za ovakve slučajeve, gde god da se dogode. Sve i da je neki od njih bio na samrti, postupili bi isto.
Posted

Te je sve ovo bilo ocekivano i normalno. Jbg, osteceni nisu tu da se zale, a tuca u kaficima se bas i ne procesuira po sluzbenoj duznosti.

Posted

Niti svakog huligana juri 16000 policajaca. Histerija.