Skyhighatrist Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Žurnal: Боровић је рекао да је Мишић на суђењу у Црној Гори, због чега је у полицију отишао његов сарадник из адвокатске канцеларије.Mišićev saradnik? Uroš je u CG?Blic:Rekli su da će se Mišić odazvati pozivu na saslušanje, ali da čeka advokata Borojevića, koji je trenutno u Crnoj Gori.Borojević?B92Mišić će tako sačekati svog glavnog advokata Borivoja Borovića da se vrati iz inostranstva, gde se nalazi zbog službenih obavezaI tako...Jebote sedam prosto proširenih rečenica ne mogu da se savataju da napišu kako treba...
Alphons Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) srdjan cesic @srdjancesicU pravnoj državio bi svako ko izabere Borivoja Borovića za advokata u startu dobio deset godina robije pa posle tek vidimo šta kažu dokazi. Mišićevi advokati iz advokatske kancelarije Borović tvrde da on danas nije došao jer se plaši za sebe zbog medijske hajke koja se proteklih dana vodi protiv njega, kao i zbog ranijeg negativnog iskustva s policijom. Nemam komentar na ovu izjavu. Dno dna je probijeno. Edited February 25, 2013 by Alphons
teacher Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Negativno iskustvo je kad baklja nije htela da uđe u usta pandurčini?
nera Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 DeteTM se uplasilo a vi tako, pa gde ce vam dusa
fonTelefon Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Dete Grujica je napredovalo pre je deljalo srpske dzandare a sada preslo na americke marince. Sta ste vi naprdovali za te godine.
Lezilebovich Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Negativno iskustvo je kad baklja nije htela da uđe u usta pandurčini?za divno čudo je ovo i novinar pitao ćerku (ili ženu ) Borovića i ona se dosta zbunila i nešto promrljala sebi u bradu.
Aion Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Po secanju:- Uros je imao problema sa policijom.- Koliko znamo policija je imala problema s njim. (Opis slucaja sa bakljom). To je pravosudno presudjeno.- Proucite vi malo bolje tu presudu!
MayDay Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 videla ja video na b92.net sa tom irinom bojovic. kuku majko, koji seljacizam.ja mislila ti pravnici elokventniji ljudi sa malo vise class.
nautilus Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 pretpostavljam da je misic na uslovnom otpustu pa mu se ne ide ponovo u pritvor
zema Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 videla ja video na b92.net sa tom irinom bojovic. kuku majko, koji seljacizam.ja mislila ti pravnici elokventniji ljudi sa malo vise class.na osnovu americkih serija?pravni fakultet je, bar u prethodnih deceniju i po, saborno mesto domaceg polusveta
renne Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Pa nije na uslovnom, ako je aboliciran, valjdaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
fonTelefon Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 na osnovu americkih serija?pravni fakultet je, bar u prethodnih deceniju i po, saborno mesto domaceg polusvetaOvo sto Mau pominje je takoreci predratna advokatska burz. kasta. Svejedno bez obzira na tvoj zajedljivi pristup Pravni sa ogromnim brojem studenata je sigurno vise blizi proseku nacije no eliti od drugih selektivnijih ucilista.
Далибор Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 sa telefona sam kacio, a sad nema edit :/u svakom slucaju izjava: Bas zbog te histerije i raznih izjava smatrao sam da ne bih imao pravicno i fer sudjenje. Uplasio sam se da ce se ponoviti slucaj "Trajkovic", kada sam u prvom procesu bio optuzen za zverski pokusaj ubistva, da bih na kraju samo odgovarao za ometanje sluzbenog lica na duznosti. Za to sam dobio najvecu mogucu kaznu u istoriji zakonodavstva Srbije. Toga sam se uplasio!me tera na
Recommended Posts