February 21, 201312 yr Ovo nije prva tuca u kojoj ucestvuju marinci iz ambasade. Cak je i isti klub u pitanju, cini mi se.Bas me je interesovalo da li im je to uobicajena praksa da izlaze u klubove u "neprijateljskoj zemlji", nevezano za to ko zapocne sranje.disclaimer: naravno, ne pravdam urosa i urose™ Nije isti klub u pitanju prilično sam siguran, a ja za drugi slučaj ne znam. A gore sam napisao kako je sve počelo, što će reći, mogao je da bude bilo ko, ko govori neki strani jezik. Dolazili su tamo često i nikada nikakav incident, sve kul.
February 21, 201312 yr Nisam siguran da marinci koji cuvaju diplomate smeju da izlaze po nocnim lokalima. Missim to je vojska na isturenom polozaju.Kumova prva komšinica se udala za jednog. Neopevan car, svako slobodno veče se lešio kano zver po gradu. Često smo cirkali zajedno devedesetih.
February 21, 201312 yr stefan braun je u pitanjumiloglede, jel imas nedje taj kodeks, bas bih ga rado procitao
February 21, 201312 yr Jebeš ti te marince kad ih naša deca biju. Tako sam video klinca iz Legije stranaca na Kosovu sa dioptrijom većom od moje
February 21, 201312 yr Kumova prva komšinica se udala za jednog. Neopevan car, svako slobodno veče se lešio kano zver po gradu. Često smo cirkali zajedno devedesetih.nije ni cudo sto si zavrsio u Briselu. izdajnice.
February 21, 201312 yr Jedina je šteta što se to nije dogodilo na ulici jer bismo u tom slučaju verovatno slavili čitulju za Uroša.
February 21, 201312 yr Ma brate, kako je tvoj post iza kapetanovog a postovao si 2 sekunde ranije? Zato sto sam faca, jbg.
February 21, 201312 yr Nisam siguran da marinci koji cuvaju diplomate smeju da izlaze po nocnim lokalima. Missim to je vojska na isturenom polozaju.cuvaju diplomate ali samo u zgradi ambasade, van te zgrade su samo strani drzavljani na privremenom boravku u srbiji :) ma da taj marinac nije slucajno hispanoamerikanac ili afroamerikanac pa to zasmetalo urosu?
February 21, 201312 yr Priča o pravilima ponašanja u delti splitovana na sopstveni topik Edited February 21, 201312 yr by Hamlet Strašni
February 25, 201312 yr Урош Мишић невин, није дошао јер се уплашио Урош Мишић није извршио ово кривично дело и било би логично да се појавио, али он се уплашио. Направљена је вештачка хистерија коју су створили медији и одређени надлежни органи, и ми смо одлучили да сачекамо погоднији тренутак да се он појави
February 25, 201312 yr srdjan cesic @srdjancesicU pravnoj državio bi svako ko izabere Borivoja Borovića za advokata u startu dobio deset godina robije pa posle tek vidimo šta kažu dokazi.