radisa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Sta ja da kazem...Čuj, i ja se vratio :( Edited February 26, 2012 by radisa
Lezilebovich Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Čuj, i ja se vratio :(+1. mada nisam ni bio nešto daleko, ali je ipak bilo EU
radisa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 +1. mada nisam ni bio nešto daleko, ali je ipak bilo EUMa ja radio za Srbe, pa sam utekao natrag...Da sam radio za Švabu, sad bi pisao iz neke EU zamlje... E, tugo...
Eraserhead Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Čuj, i ja se vratio :(Onda se razumemo. Jebi ga, ja bio klinac voleo BG i Srbiju, bio 5 oktobar a ja reko "ma sad ce biti bolje" i vratim se. Plonker of the year.
fonTelefon Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Sta si ti ocekivao bolje od palikuca, stranih placenika i dece komunjarske kamarile?
dare... Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Krivična odgovornost može se otplatiti u novcu, za kazne za koje je predvidjeno manje od 12 god. To otprilike znači da bogati smeju i da kradu i da biju i ne moraju da idu u zatvor... Dok imaju da plate, naravno... Tako je prošle godine zaključeno 435 sporazuma - čak šest puta više nego u 2010. kada su prvi put tužilac i okrivljeni stavili svoje potpise na ovu vrstu nagodbe. Istovremeno, načelo oportuniteta je 2011. primenjeno na 9.155 osoba, što u odnosu na prethodnu godinu predstavlja povećanje od 82 odsto.Sporazum o priznanju krivice primenjuje se, inače, za krivična dela za koja je propisana kazna do 12 godina zatvora. Okrivljeni i njegov branilac najpre pregovaraju o uslovima priznanja krivice, a potom sud odlučuje da li će usvojiti ili odbiti usaglašen sporazum. Oba potpisnika sporazuma - tužilac i okrivljeni, dužni su da vode računa i o interesima žrtve krivičnog dela, pre svega o obeštećenju. Edited March 4, 2012 by dare...
Moća Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pucina je stoka jedna grdna- dobre duse, kad joj rebra pucu.
Caligula Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Ranije sam mislio, ma dići će se frka tek kad se, nažalost, desi nešto krupno. Onda će svima doći iz dupeta u glavu. Kad ono, dešavaju se krupne stvari svakodnevno i ništa. ... kad se dese krupne stvari, onda Tadic ode u klubove u cijim su upravnim odborima vodje navijaca i drzi pomirljive govore o vaznosti sporta za srpsko drustvo - uvlaci im se u dupe, takoreci. Da ne pomisle slucajno da ih osudjuje zbog "krupnih stvari" koje su izasrali. Pred gej paradu mislim da je bio do crvene zvezde, ili partizana - ne mogu da se setim, meni su to kao dva brata bliznaka. Govedo jedno usrano. Edited March 4, 2012 by CowBoy
Dr Arslanagić Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 МУФТИЈА: Кими није палио џамију, помагао је у гашењу!прц!
Кристофер Лумумбо Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 zlobnici bi rekli da su se upoznali u kancelarijama db-a
Dr Arslanagić Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Није искључено. Мада, Кимијев ћале му дође као неки локални доћолски шериф и био је пријатељ са маторим Јусуфспахићем. Уз то, Алкатразов HQ је на свега 50 метара од џамије. Склон сам да поверујем муфтијиној изјави.
Кристофер Лумумбо Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ma salim se, ovo je vise na muftijin racun zato sto ga novopazarci stalno prozivaju da radi za db.
Dr Arslanagić Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Па наравно да муфтија, као и отац му, ради за ДБ... али свеједно је кул тип.А и Кими је барем жбирски доушник, ако не и нешто више...
Кристофер Лумумбо Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 muftija je super, volim da ga slusam.nego objasni mi ovo oko kimijevog caleta, jel "lokalni serif" znaci da je lokalni krimos?sto se kimija tice, kako neko u tim godinama postaje vodja navijaca, ako pretpostavljamo da je u navijackom svetu vodja onaj koga se ostali plase?
Recommended Posts