TheBigFlegma Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 (edited) 7. Leđokenjač Edited May 26, 2008 by TheBigFlegma
Filipenko Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Da li je neko snimao Utisak Adelje™, sa sve predlogom u kome izvesni ginekolog dr. Adašević brani pravo žena na abortus u emisiji Ključ?
adasevic Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Da li je neko snimao Utisak Adelje, sa sve predlogom u kome izvesni ginekolog dr. Adašević brani pravo žena na abortus u emisiji Ključ? To mi je rodjak - Stojan Adasevic ;)Dolazim veceras...
harper lee Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 To mi je rodjak - Stojan Adasevic ;)Dolazim veceras...Kako to? Dolazite i ti i Nebojsa? Pa zar ne rece Nebojsa da nece doci ni cile ni mile? Dolazim i ja ukoliko se nesto ruzno ne desi u medjuvremenu (jebem ti virsle na ovu vrucinu ). Red je da pokusamo da 1 Murinju spasimo sezonu makar jednim trofejom.
madball Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 (edited) 10....broj odgovara samo statstickim podacima u promasajima gola ispred gol linije <_<EDIT: ovo mi je i zadnji fudbal do polovine Juna (malo srece i za moju ekipu nakon ovako teske sezone) ;) Edited May 26, 2008 by madball
shimpu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 potrudicu se da dodjem veceras ako ni zbog cega drugog a ono da malo zajebavam lebrona...petkovica, adasevica i harpera necu...njima uopste nije problem da priznaju da je partizan bolji sto puta
nebojsapetkovic Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 (edited) Priznajem da su partizani pobedili nemce '45, ili tako nesto... Edited May 26, 2008 by nebojsapetkovic
Кристофер Лумумбо Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 potrudicu se da dodjem veceras ako ni zbog cega drugog a ono da malo zajebavam lebrona...petkovica, adasevica i harpera necu...njima uopste nije problem da priznaju da je partizan bolji sto puta Hvala sto si ovo podelio sa nama. Za Harpera me ne cudi, on je poznati izdajnik, ali iskudija me je razocarao.
Filipenko Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 EDIT: ovo mi je i zadnji fudbal do polovine Juna (malo srece i za moju ekipu nakon ovako teske sezone) ;)Meni je ovo takođe poslednji forumaški fudbal sve do juna. Od juna ću ponovo biti tu, Bože zdravlja...
Filipenko Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nebojši svaka čast na lažnjaku kojim mi je sjebao nogu, tek sada osećam posledice...Stvarno je bilo ekstra, u stilu Kristijana Ronalda.Elem, iskiksarismo, a i ja debela svinja, pa ću iskoristiti ovu priliku da se odjavim sa forumaškog fudbala.Sve najbolje i doviđenja.
LeBron Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Sinoć totalna dominacija momaka u crveno belim dresovima...krajnji rezultat od 7-4 i ne govori baš tako,ali na terenu je sve bilo vidljivo.Par golova smo postigli iz zaista lepih akcija,gde je učestvovao kompletan napadački red.Madball je sinoć sa svojim het trikom bio medju najboljima,i ostali su ispunili sve svoje zadatke...
smorenko Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 da je bila totalna dominacija i nije, al da ste bili bolji jeste. za moje poklone ste mogli bar da kazete hvala (jedino je nebojsa bio pristojan). opet smo promasili sve sto se dalo promasiti, a i gol koji je igor sam sebi prakticno dao je jos jedan poklon na kom se niste zahvalili.
LeBron Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zaboravio sam da kazem da je Smorenko postigao toliko željeni gol posle dugog posta...
smorenko Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zaboravio sam da kazem da je Smorenko postigao toliko željeni gol posle dugog posta...sinoc je moglo i trebalo vise od tog jednog bednog koji sam vam posle vratio <_<
nebojsapetkovic Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Madball se veličanstveno oprostio od FF-a do polovine Juna!!!Kada je video da među saigračima ima alkose (Adašević i ja), da Rade još nije razgazio svoje Adidas predator patike i da Harper ne može sam teret slave da ponese sam, prihvatio je odgovornost na sebe! Jedina je žal što nije prošlo više kontri koje je Lebron inicirao veštim dodavanjima!Smorenko je pre svega dobar drug, iako je grobar!
Recommended Posts