Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Je li pio vino?

• Replies 7k
  • Views 430.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Je li pio vino?
Pipenko je zakleti antialkoholicar. Inace je, kad su druge stvari u pitanju, dobar momak, ali eto tu je podbacio. :lol: Igrali smo kao kante i pobedili smo iskljucivo zahvaljujuci Lebronu na golu koji je odbranio sve sto se moglo odbraniti. Ja vec drugu utakmicu zaredom ne mogu da se sastavim s loptom i blizu sam odluke da malo napravim pauzu ako se odrzi ovako visok broj redovnih ucesnika Institucije pa bude dovoljno igraca i bez moje Cijenjene Trapavosti.Postovani Protivnik je tesko podneo ovaj nezasluzeni poraz. Cak ni 1 Kapiten kao, uostalom, ni 1 Udarna Svalerska Igla nije omastio brke cevapima, pomfritom i crnim lukom zbog radi silne tuge i ocaja. Tragicno.
Verovali ili ne Filipenko sinoc nije pojeo ni jedan cevap!!!
Lažni Car Insajder mali nikako da dođe k sebi posle posta u kome sam mu napisao: "...Nikada ne konzumiram ta pečena mlevena mesa... Jedem ribu, povrće i voće i pijem dobra vina i zbog toga mogu tako fino i razložno da izložim svoje mišljenje. Velike količine ćevapa i razumno rasuđivanje ne mogu obitavati istovremeno u istom telu."Borris je to primetio pa je postavio umesno pitanje:
Je li pio vino?
Opusti se, Gavranenko, nemoj saigrače da razočaravaš. A saigrači bi mogli da pokažu malo više razumevanja. Radi se o stanovitoj krizi identiteta.

Edited by saveznik

Lažni Car Insajder mali nikako da dođe k sebi posle posta u kome sam mu napisao: "...Nikada ne konzumiram ta pečena mlevena mesa... Jedem ribu, povrće i voće i pijem dobra vina i zbog toga mogu tako fino i razložno da izložim svoje mišljenje. Velike količine ćevapa i razumno rasuđivanje ne mogu obitavati istovremeno u istom telu."Borris je to primetio pa je postavio umesno pitanje: Opusti se, Gavranenko, nemoj saigrače da razočaravaš. A saigrači bi mogli da pokažu malo više razumevanja. Radi se o stanovitoj krizi identiteta.
Ne troluj ovaj plemeniti topik vegetarijanskim neukusom. <_< Svaki ponedeljak u 22.00. Dobro si dosao. Ima u Uzicu i riba i salata. Za dobra vina vec ne mogu da garantujem, ali neki pisljivi Vranac ce se verovatno naci.
Ne troluj ovaj plemeniti topik vegetarijanskim neukusom. <_<
Da, stvarno grozno. :puke: Sledeći fudbal ne igram, ojačavam ekipu.
...Svaki ponedeljak u 22.00. Dobro si dosao. Ima u Uzicu i riba i salata. Za dobra vina vec ne mogu da garantujem, ali neki pisljivi Vranac ce se verovatno naci.
Svečano se obavezujem...Nikako da uhvatim baš taj ponedeljak uveče u Beogradu... Uvek posao zove. Ali biće uskoro, nadam se, malo lufta...
  • Author
Svaki ponedeljak u 22.00. Dobro si dosao. Ima u Uzicu i riba i salata. Za dobra vina vec ne mogu da garantujem, ali neki pisljivi Vranac ce se verovatno naci.
Ako je već smrdljivi Vranac, za Saveynika se moramo potruditi da bude barem Pro Corde. A oko istoka našeg najpraznijeg ume da se napravi lepa barica kad kiši, pa ćemo je talasati i snimiti 1 brboć, da ugođaj bude potpun.
Ako je već smrdljivi Vranac, za Saveynika se moramo potruditi da bude barem Pro Corde. A oko istoka našeg najpraznijeg ume da se napravi lepa barica kad kiši, pa ćemo je talasati i snimiti 1 brboć, da ugođaj bude potpun.
Ne pretjeruj, avetinjo.Forumaški fudbal je jedan fini običaj koji propagira jednakost, bratstvo i jedinstvo i svi koji štrče ne mogu se tolerisati. U fudbalskim veštinama sam očajan tako da ne mogu da pobedim, ali sam u pitomijim kafanskim aktivnostima jako dobar. I prilagodljiv. Istovremeno jedan veličanstveni ekscentrik, orijentalni boem, košarkaški gigant, pravi fudbalski div, istinski antifašista, iskreni nacionalista i uvek rado viđen gost u svim vannastavnim aktivnostima.
  • Author

Znači, podelićeš šleper ćevapa sa Filipenkom? :) Poješćete Ćevap Mira?

A sa shimprom ce doci na FF da ne prolaze pored Marakane... :lol:

Znači, podelićeš šleper ćevapa sa Filipenkom? :) Poješćete Ćevap Mira?
Dovoljan je prekid neprijateljstava dok igre (sa loptom i ćevapima) traju.

covece, Filipenko i Saveznik.....kakav ce to biti spektakl

• Author

Akreditacije je zatražilo već 3 forumska novinara, nikad veće interesovanje, videćemo sa vlastima da se obezbedi i stream za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.Ljubazno osoblje iz Užica se već ponudilo da sponzoriše događaj, kao i FF nadalje.Za duple sličice sa likovima Filipenka i Saveynika mi se obratite na PM.

hmmm, Filipenko i Saveznik na terenu ... da sam malo blizi, ne bih to propustio.Da li ce neko snimati taj mec (ili bar jedenje cevapa/ispijanje vina) ?

A sa shimprom ce doci na FF da ne prolaze pored Marakane... :lol:
ako treba ici cemo i kroz kanalizaciju samo da izbegnemo smrad koji dopire iz rupe...a sta se to desava izmedju saveznika i filipenka...kao bili su neprijatelji ali su sada spremni da zakopaju ratne sekire...prolece pa da