harper lee Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Je li pio vino?Pipenko je zakleti antialkoholicar. Inace je, kad su druge stvari u pitanju, dobar momak, ali eto tu je podbacio. Igrali smo kao kante i pobedili smo iskljucivo zahvaljujuci Lebronu na golu koji je odbranio sve sto se moglo odbraniti. Ja vec drugu utakmicu zaredom ne mogu da se sastavim s loptom i blizu sam odluke da malo napravim pauzu ako se odrzi ovako visok broj redovnih ucesnika Institucije pa bude dovoljno igraca i bez moje Cijenjene Trapavosti.Postovani Protivnik je tesko podneo ovaj nezasluzeni poraz. Cak ni 1 Kapiten kao, uostalom, ni 1 Udarna Svalerska Igla nije omastio brke cevapima, pomfritom i crnim lukom zbog radi silne tuge i ocaja. Tragicno.
saveznik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 (edited) Verovali ili ne Filipenko sinoc nije pojeo ni jedan cevap!!!Lažni Car Insajder mali nikako da dođe k sebi posle posta u kome sam mu napisao: "...Nikada ne konzumiram ta pečena mlevena mesa... Jedem ribu, povrće i voće i pijem dobra vina i zbog toga mogu tako fino i razložno da izložim svoje mišljenje. Velike količine ćevapa i razumno rasuđivanje ne mogu obitavati istovremeno u istom telu."Borris je to primetio pa je postavio umesno pitanje:Je li pio vino? Opusti se, Gavranenko, nemoj saigrače da razočaravaš. A saigrači bi mogli da pokažu malo više razumevanja. Radi se o stanovitoj krizi identiteta. Edited May 13, 2008 by saveznik
harper lee Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Lažni Car Insajder mali nikako da dođe k sebi posle posta u kome sam mu napisao: "...Nikada ne konzumiram ta pečena mlevena mesa... Jedem ribu, povrće i voće i pijem dobra vina i zbog toga mogu tako fino i razložno da izložim svoje mišljenje. Velike količine ćevapa i razumno rasuđivanje ne mogu obitavati istovremeno u istom telu."Borris je to primetio pa je postavio umesno pitanje: Opusti se, Gavranenko, nemoj saigrače da razočaravaš. A saigrači bi mogli da pokažu malo više razumevanja. Radi se o stanovitoj krizi identiteta.Ne troluj ovaj plemeniti topik vegetarijanskim neukusom. <_< Svaki ponedeljak u 22.00. Dobro si dosao. Ima u Uzicu i riba i salata. Za dobra vina vec ne mogu da garantujem, ali neki pisljivi Vranac ce se verovatno naci.
TheBigFlegma Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ne troluj ovaj plemeniti topik vegetarijanskim neukusom. <_<Da, stvarno grozno. Sledeći fudbal ne igram, ojačavam ekipu.
saveznik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ...Svaki ponedeljak u 22.00. Dobro si dosao. Ima u Uzicu i riba i salata. Za dobra vina vec ne mogu da garantujem, ali neki pisljivi Vranac ce se verovatno naci.Svečano se obavezujem...Nikako da uhvatim baš taj ponedeljak uveče u Beogradu... Uvek posao zove. Ali biće uskoro, nadam se, malo lufta...
henrik larsson Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Svaki ponedeljak u 22.00. Dobro si dosao. Ima u Uzicu i riba i salata. Za dobra vina vec ne mogu da garantujem, ali neki pisljivi Vranac ce se verovatno naci.Ako je već smrdljivi Vranac, za Saveynika se moramo potruditi da bude barem Pro Corde. A oko istoka našeg najpraznijeg ume da se napravi lepa barica kad kiši, pa ćemo je talasati i snimiti 1 brboć, da ugođaj bude potpun.
saveznik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ako je već smrdljivi Vranac, za Saveynika se moramo potruditi da bude barem Pro Corde. A oko istoka našeg najpraznijeg ume da se napravi lepa barica kad kiši, pa ćemo je talasati i snimiti 1 brboć, da ugođaj bude potpun.Ne pretjeruj, avetinjo.Forumaški fudbal je jedan fini običaj koji propagira jednakost, bratstvo i jedinstvo i svi koji štrče ne mogu se tolerisati. U fudbalskim veštinama sam očajan tako da ne mogu da pobedim, ali sam u pitomijim kafanskim aktivnostima jako dobar. I prilagodljiv. Istovremeno jedan veličanstveni ekscentrik, orijentalni boem, košarkaški gigant, pravi fudbalski div, istinski antifašista, iskreni nacionalista i uvek rado viđen gost u svim vannastavnim aktivnostima.
henrik larsson Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Znači, podelićeš šleper ćevapa sa Filipenkom? :) Poješćete Ćevap Mira?
LeBron Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A sa shimprom ce doci na FF da ne prolaze pored Marakane...
saveznik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Znači, podelićeš šleper ćevapa sa Filipenkom? :) Poješćete Ćevap Mira?Dovoljan je prekid neprijateljstava dok igre (sa loptom i ćevapima) traju.
sherman Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 covece, Filipenko i Saveznik.....kakav ce to biti spektakl
henrik larsson Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Akreditacije je zatražilo već 3 forumska novinara, nikad veće interesovanje, videćemo sa vlastima da se obezbedi i stream za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju.Ljubazno osoblje iz Užica se već ponudilo da sponzoriše događaj, kao i FF nadalje.Za duple sličice sa likovima Filipenka i Saveynika mi se obratite na PM.
mrdja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 hmmm, Filipenko i Saveznik na terenu ... da sam malo blizi, ne bih to propustio.Da li ce neko snimati taj mec (ili bar jedenje cevapa/ispijanje vina) ?
shimpu Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A sa shimprom ce doci na FF da ne prolaze pored Marakane... ako treba ici cemo i kroz kanalizaciju samo da izbegnemo smrad koji dopire iz rupe...a sta se to desava izmedju saveznika i filipenka...kao bili su neprijatelji ali su sada spremni da zakopaju ratne sekire...prolece pa da
Recommended Posts