Muwan Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dolazim i ja - u kafanu. Možda čak i namaknem štitnike i istrčim na teren, ako fali igrača.... i time je pobeda evrodemokratije u Srbiji potpuna :DJa sam ćevape za dž obezbedio još sinoć a vi ostali vidite šta ćete...
Filipenko Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja sam ćevape za dž obezbedio još sinoć a vi ostali vidite šta ćete...Podeli malo tajnu sa unsrećenima :(
Muwan Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Beowl: Onda, ko časti ćevape sutra u Užicu?Stanoviti forumaš: ja častim, nek ide život!Beowl: I Filipenka?Stanoviti forumaš: ej, pa vidi... 103, a ne 130... čak će i SPS morati da uskoči u kombinaciju... mislim, nismo ih baš toliko razbili...
henrik larsson Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Meni je ok da Filipenko ne učestvuje, nego da daje podršku ćevapima :)
Ivo Petović Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 (edited) Filipenkov ćevapski potencijal nije tako jak kao ranije, pa ne može više da ucenjuje. Moraće se zadovoljiti podrškom. Edited May 12, 2008 by Ivo Petović
shimpu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 meni samo nije jasno kako neko moze da jede cevape u 12 sati nocu...ajd posle nekog super koncerta i moze al posle fudbala ne znam kako jebote
harper lee Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 meni samo nije jasno kako neko moze da jede cevape u 12 sati nocu...ajd posle nekog super koncerta i moze al posle fudbala ne znam kako jeboteHajde, hajde, mislis da te nismo videli kako maznjavas pomfrit i crni luk iz tanjira. Cenim da si hteo da slicnu sudbinu namenis i cevapima ali tu te je vec pratilo budno Filipenkovo sokolovo oko.
shimpu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hajde, hajde, mislis da te nismo videli kako maznjavas pomfrit i crni luk iz tanjira. Cenim da si hteo da slicnu sudbinu namenis i cevapima ali tu te je vec pratilo budno Filipenkovo sokolovo oko.sta da radim kad siromasan i nosim iscepanu odecu
Filipenko Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Auh, sada tek vidim koliko mi se iza leđa radi o glavi i ćevapima, bolje da ni ne dolazim u Užice :(
henrik larsson Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Bolje misli na sledeći ciklus FF i podrži ćevape. Prehrambeni autizam bi mogao da ti se osveti u budućnosti, birači ne praštaju.
Filipenko Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 (edited) Podršku bi trebalo pružiti meni, kao najvećem i najznačajnijem partneru u ćevapožderačkoj koaliciji a ne tamo nekim revizionističkim stremljenjima i mutikašama koji samo vrebaju priliku da umoče lebac u saft od ćevapa i poliju ga lukom Uostalom, ja sam garant ćevapskog puta i nosim gro potencijala ćevapožderačke koalicije. Ali ako ne budem imao uticaja na dešavanja, ostaje mi da izađem iz užičkog parlamenta, i ostavim novoformiranu većinu da bahato taslači nezaštićeno ćevapsko telo, pa neka drugi put dvaput misle i jednom preseku koga će podržati. Ovako nema smisla. Na šta to liči da ja, koji bez problema jedem 15, dajem podršku dvojcu, koji zajedno jedva pojede 10? Edited May 12, 2008 by Filipenko
nebojsapetkovic Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ууууу за'ебано....... Па кад већ излазиш из ужичког пшарламента, ти формирају Другу Ужичку републику...
shimpu Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dolazim veceras...ovo pisem samo zato da bi mi se uvecao broj poruka i da budem sve blizi petstotoj jubilarnoj...tada cu moci da napisem nesto ispod avatara...recimo jebace vas misa tumbas
LeBron Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Tas se vratio na pravu stranu...Veceras smo pobedili iako smo igrali dosta lose,posebno u odbrani.Rezultat 6-5.Protivnik je bio u dosta jakom sastavuali nije bilo Belaja koji im je dosta znacio prosli put,kada su dosli do jedne od retkih pobeda na FF.Sve ide svojim tokom
Delija67 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Verovali ili ne Filipenko sinoc nije pojeo ni jedan cevap!!!
Recommended Posts