Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Ostavio si drugove na cedilu, nemas opravdanje!...ili su neprijatelji uspeli da premiraju i tako karakterog desnog beka :wicked: Uspeo sam da promasim gol sa manje od pola metra i sad konacno mogu da odem i okopavam paradajz...mada sumnjam da i tu nesto ne bi sjebo. Sva sreca pa od 6 golova koje smo primili, 5 sam ispratio sa tribina pa mi je lakse :lol: Arapi su srusili su 1 augodnu tradiciju i sad FF opet dobiva na neizvesnosti :puke:

Edited by madball

...lep gest od strane filipenka koji me je zabrinuto pitao kako cu da se vratim kuci...eto takvi smo mi grobari mislimo jedni na druge...
:wub:
Belaj im je ozbiljno pojacanje,ali ipak mislim da smo mi bili veoma losi veceras.
Sada kada su Brižit i Bardo ponovo na okupu, možete samo da berete kožu na šiljak. Od ponedeljka do ponedeljka.

Nema sta - odrali su nas k'o macke.Uboli su konacno pravo pojacanje sa Belajem, nakon nekoliko promasenih rodbinsko-klanovskih investicija. Belaj im je dao 1 cvrstinu u zadnjoj liniji i mi se nismo snasli protiv te fergusonovske "ko predje centar da mu umre majka a kad predjemo onda je to kolektivno forsiranje" taktike pa smo drzali loptu previse, mutljali i petljali, pokusavali sami na silu i realno nismo odigrali nista. Jos smo i dobro prosli kad je rezultat u pitanju.

Da pocnemo sa prebrojavanjem za sutra1.

• Author

2

3. i 4. (aca sanirao povredu)

Ne znam da li neću doći, ali znam da hoću.

Dolazim i ja - u kafanu. Možda čak i namaknem štitnike i istrčim na teren, ako fali igrača.

Izvinjavam se svima, ali zaista nisam mogao da stignem, posao me je rastrgao. Pride, jedan kolega je na moje oči pao i polomio se sav, pa sam se malo štrecnuo. Nadam se da ste se lepo proveli i ispričali/napili u kafani :) Biće još prilika u svakom slučaju.
Čisto da uštedim sebi i tebi trud pošto ću sutra posle fudbala biti umoran i da ti 25h unapred kažem da si sisa što nećeš doći <_<

Edited by Filipenko

Dolazim sa lovackom puskom o ramenu. Tetiva me jos zeza od proslonedeljnih pokusaja da se zaradi 1 teacher-ova premija tako da ce svaki atak na istu da zavrsi tako sto cu da sprasim sitnu sacmu u cenjenu pozadinu prvog pretendenta na titulu "Jusuf Hatunic". <_<

Manje foliranja, molim. Tetive te stalno zezaju, kako nisi do sada skapirao da je od težine? Šta misliš, kako je tek meni :D

Manje foliranja, molim. Tetive te stalno zezaju, kako nisi do sada skapirao da je od težine? šta misliš, kako je tek meni :D
Ma, znam ja da je od viska od kojeg ne boli glava ali bole tetive. :lol: Ali, trust me, nimalo ne pomazu metode agresivnog lecenja po sistemu tetiva se tetivom izbija. Stoga bih ja da se obezbedim na vreme. <_< A i unapred se obezbedjujem da ne bude mnogo opiranja kad svakog minuta budem trazio faul. :rolleyes:
Ma, znam ja da je od viska od kojeg ne boli glava ali bole tetive. :lol: Ali, trust me, nimalo ne pomazu metode agresivnog lecenja po sistemu tetiva se tetivom izbija. Stoga bih ja da se obezbedim na vreme. <_< A i unapred se obezbedjujem da ne bude mnogo opiranja kad svakog minuta budem trazio faul. :rolleyes:
Играј на прву, другу па би требало да те прођу те тетиве :naughty:
Играј на прву, другу па би требало да те прођу те тетиве :naughty:
:lol: Look who's talking.