madball Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 šta znam, meni bi recimo bilo glupo da live upoznam šimpra. Čarolija bi nestala.Gresis! Tek kad ga upoznas... :wub:
Filipenko Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Pa vidim ja vi se svi poređali oko shimpra, ali ne možete od Flegme da dođete na red...:D
shimpu Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 posle svih ovih izliva ljubavi ajde nek me neko spreci da opet dodjem u ponedeljak na fudbal
harper lee Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 (edited) 2.Aha. kako da ne. Nisi valjda zaboravio da posle krecenja ide i hoblovanje parketa. 3. Edited May 3, 2008 by harper lee
henrik larsson Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Aha. kako da ne. Nisi valjda zaboravio da posle krecenja ide i hoblovanje parketa. Parket je beznadežan slučaj, to sam rešio da ne diram :) Ispaliću vas možda par puta na leto, kad budem radio kompletno kupatilo, i onda gajba otpada kao uzrok mog nedolaska, osim ako se opet neki komad nameštaja ne obruši na mene brutalnim startom.
harper lee Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Parket je beznadežan slučaj, to sam rešio da ne diram :) Ispaliću vas možda par puta na leto, kad budem radio kompletno kupatilo, i onda gajba otpada kao uzrok mog nedolaska, osim ako se opet neki komad nameštaja ne obruši na mene brutalnim startom. Ti se bas raspisao. Poceo si da ubacujes i stilske ukrase.
Filipenko Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Valjda ovaj put nećeš reagovati na prozivke sa tribina: "Juco, Juco, ženu sam ti tuco" <_<
Muwan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Aoženjen sam, ne reagujem na prozivke, ne reagujem na plavuše, u potpunosti sam adokučiv i posvećen isključivo fudbalu. Nešto kao Lola Smiljanić.
Recommended Posts