Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Momci..Pocinjemo prijavu za sutra!Idemo idemo idemo!!!!1.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja preskacem, nesto sam zaribao ovih dana.

Posted

Nedovoljno sam oporavljen. Vracam se na teren sledece nedelje.

Posted

Bolje da na vreme kažem ne, pošto je očigledno da bez Siniše i njegove ekipe se ne možemo skupiti.

Posted

Onda otkazujemo za ovu nedelju, a bilo bi dobro da se tokom nedelje izjasnimo da li hocemo jos da igramo, jer nas sad vec redovno nema, gupo je da svaki drugi-treci termin otkazujemo ili da trazimo zamene.Ako neko ima ljude koji bi redovno igrali moze da ih prijavi pa da se saberemo kako stojimo.

Posted

treba napraviti listu ljudi koji su dolazili pa da vidimo ako ima šanse da ponovo krenupetković se najavljivao. posrbica će moći posle semestra. od ostalih meni znanih: flegma, harper, beowl, 'penko...

Posted

Ljudi, ovaj gazda se bas iznervirao sto smo opet otkazali, kaze da se dogovorimo da li cemo igrati ili ne jer on hoce da izda termin drugima.Dakle, molim vas da se izjasnite da li biste igrali i koliko cesto i to sto pre, da vidimo koliko stalnih ljudi ima, pa da probamo da nadjemo jos ljudi koji bi bili redovni i igramo ili da sve otkazujemo.

Posted

Nista, propade fudbal opet, bilo je lepo dok je trajalo.Vise NEMAMO termin, nemojte da se neko zaboravi pa da dodje ;)

• 1 month later...
Posted (edited)

oće neko fudbal večeras (19h) na brodarcu, na starom sajmištu? treba mi min 1 (kako drugačije), max 4 igrača. termin je između 400-500 RSDjavite mi se na pm

Edited by Ravanelli