Kolega Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Momci..Pocinjemo prijavu za sutra!Idemo idemo idemo!!!!1.
BarryWhite Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ja preskacem, nesto sam zaribao ovih dana.
Delija67 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nedovoljno sam oporavljen. Vracam se na teren sledece nedelje.
dukan Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Bolje da na vreme kažem ne, pošto je očigledno da bez Siniše i njegove ekipe se ne možemo skupiti.
gladijator Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Onda otkazujemo za ovu nedelju, a bilo bi dobro da se tokom nedelje izjasnimo da li hocemo jos da igramo, jer nas sad vec redovno nema, gupo je da svaki drugi-treci termin otkazujemo ili da trazimo zamene.Ako neko ima ljude koji bi redovno igrali moze da ih prijavi pa da se saberemo kako stojimo.
Ravanelli Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 treba napraviti listu ljudi koji su dolazili pa da vidimo ako ima šanse da ponovo krenupetković se najavljivao. posrbica će moći posle semestra. od ostalih meni znanih: flegma, harper, beowl, 'penko...
gladijator Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ljudi, ovaj gazda se bas iznervirao sto smo opet otkazali, kaze da se dogovorimo da li cemo igrati ili ne jer on hoce da izda termin drugima.Dakle, molim vas da se izjasnite da li biste igrali i koliko cesto i to sto pre, da vidimo koliko stalnih ljudi ima, pa da probamo da nadjemo jos ljudi koji bi bili redovni i igramo ili da sve otkazujemo.
gladijator Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Nista, propade fudbal opet, bilo je lepo dok je trajalo.Vise NEMAMO termin, nemojte da se neko zaboravi pa da dodje ;)
Ravanelli Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) oće neko fudbal večeras (19h) na brodarcu, na starom sajmištu? treba mi min 1 (kako drugačije), max 4 igrača. termin je između 400-500 RSDjavite mi se na pm Edited December 27, 2012 by Ravanelli
Recommended Posts