gladijator Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dolazim, mislim da je to 4... ajde da ozbiljno pocnemo da se prijavljujemo ponedeljkom da bi svi mogli lepo da isplaniramo utorak, a ne da cekamo ceo dan utorak da vidimo da li nas ima dovoljno.Oni koji ne mogu ili nisu sigurni, neka napisu u ponedeljak kako stvari stoje, pa da onda oni koji mogu nekog da dovedu imaju vise vremena, a ako nas nema dovoljno da na vreme otkazemo termin, da nam se ne bi opet desilo da nas otkace
nebojsapetkovic Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nadam se da ste računali mene, u koliko? u 20h?
Muwan Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Zaboravio opremu u sremskim oranicama :isuse:Ajd' neka neko ponese dodatni šorc i majicu na zajam, pa ću moći da branim.
nebojsapetkovic Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Zaboravio opremu u sremskim oranicama :isuse:Ajd' neka neko ponese dodatni šorc i majicu na zajam, pa ću moći da branim.Imam dres Zvezde... stari model, ali tvoja veličina...
harper lee Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Zaboravio opremu u sremskim oranicama :isuse:Ajd' neka neko ponese dodatni šorc i majicu na zajam, pa ću moći da branim.Ponecu ti ja dres i sorc, da ne budes prinudjen da igras sa natpisom "Milijas" na ledjima.
Recommended Posts