Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

ja sam za placanje u napred. tako bi mogli da drzimo termin.ajde, da se opet prebrajamo po milioniti put. koliko nas ima koji bi platili mesec u napred?

• Replies 7k
  • Views 430.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mene računajte za sve kombijacije dokle god ne kažem da se nešto ne sviđa, a to se retko kada dešava.

Ako nije utorak ili subota:2.

3, ako nije nedelja.

4,5

6

7

8,9

7
Dozvoli, kenjaš?Nekako logično da sam ja 10...

ok, ajde ovako - skupili smo kriticnu masu, mada bi, zbog zdravstvenih kartona i fizicke spreme bolje bilo da nas je 12.Jel ima neko ogranicenja oko pozicije balona? Sto se tice ostalih stvari vec znamo - vestacka trava i pivo u sklopu balona ili kafana na manje od 250 m ;).

Zvaću večeras Dukana, da vidim da li je za fudbal, ali ne bih bio optimista ako uzmemo u obzir ono što mi je rekao u vezi FF kada smo se poslednji put čuli. Da bi pravili fudbal, moramo da napravimo masu od 15ak ljudi minimum. Čuću se i sa Gromikom. Nikola? Nišavić?

Kao sto vec rekoh Petkovicu i Posrbici racunajte i na mene kao zamenu. Pored engleskog sad idem i na nemacki :D pa zavisi od toga da li ce se poklopiti termini da li cu dolaziti.

Nema od tebe leba Beri, dok se oni dogovore, ti ces da krenes i na italijanski i/ili spanski pa ti ni jedan termin nece igrati :)

Mozda bih i ja odigrao poneki ako se skolope kockice i ne igram na nekom poker turniru... :)

Nema od tebe leba Beri, dok se oni dogovore, ti ces da krenes i na italijanski i/ili spanski pa ti ni jedan termin nece igrati :)
cuo sam da masovno krecu neki kursevi kineskog po srbiji :)Dobro, hajde do vikenda da vidimo koliko nas je sigurnih = onih koji bi placali.