smorenko Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja sam za placanje u napred. tako bi mogli da drzimo termin.ajde, da se opet prebrajamo po milioniti put. koliko nas ima koji bi platili mesec u napred?
Nemanja Posrbica Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Mene računajte za sve kombijacije dokle god ne kažem da se nešto ne sviđa, a to se retko kada dešava.
nebojsapetkovic Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 7Dozvoli, kenjaš?Nekako logično da sam ja 10...
minka Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 ok, ajde ovako - skupili smo kriticnu masu, mada bi, zbog zdravstvenih kartona i fizicke spreme bolje bilo da nas je 12.Jel ima neko ogranicenja oko pozicije balona? Sto se tice ostalih stvari vec znamo - vestacka trava i pivo u sklopu balona ili kafana na manje od 250 m ;).
Nemanja Posrbica Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Zvaću večeras Dukana, da vidim da li je za fudbal, ali ne bih bio optimista ako uzmemo u obzir ono što mi je rekao u vezi FF kada smo se poslednji put čuli. Da bi pravili fudbal, moramo da napravimo masu od 15ak ljudi minimum. Čuću se i sa Gromikom. Nikola? Nišavić?
BarryWhite Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Kao sto vec rekoh Petkovicu i Posrbici racunajte i na mene kao zamenu. Pored engleskog sad idem i na nemacki :D pa zavisi od toga da li ce se poklopiti termini da li cu dolaziti.
adasevic Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nema od tebe leba Beri, dok se oni dogovore, ti ces da krenes i na italijanski i/ili spanski pa ti ni jedan termin nece igrati :)
LeBron Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Mozda bih i ja odigrao poneki ako se skolope kockice i ne igram na nekom poker turniru... :)
minka Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nema od tebe leba Beri, dok se oni dogovore, ti ces da krenes i na italijanski i/ili spanski pa ti ni jedan termin nece igrati :)cuo sam da masovno krecu neki kursevi kineskog po srbiji :)Dobro, hajde do vikenda da vidimo koliko nas je sigurnih = onih koji bi placali.
Recommended Posts