gladijator Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Sta je s Petkom i Nisavicem, Kolegom, Flegmom, Filipenkom i ostalima?Jel moze neko da dovede nekog, da bar ovaj termin odigramo i uzivo se dogovorimo sta i kako dalje, jer preko foruma ocigledno ne mozemo nista da se dogovorimo.
nebojsapetkovic Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Imam plantarni fascitis... al ajde, doci cu...
gladijator Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Korindjaru, sta je s kolegom, sto se ne javlja? Da li mozes da pozoves te tvoje drugare da igraju?
dukan Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nas nije moglo da se skupi 10 u kutijici od lima, a vi tražite termine u balonima gde mora da nas bude minimum 12. Neverovatno. Za nas je i mala sala na banjici gde se igra po 4 velika. Ipak je bolje da odigramo u parkiću ispod FOOt-a na autokomandi po 3 gde su golovi klupice na kojima sede penzioneri. Tačno možemo da ih iskoristimo kao golmane pa da igramo po dvoje sa jednom izmenom. Opa ima nas i više...Tu sam počeo, nisam mogao da pretpostavim da ću i da završim. Ko s đavolom...
gladijator Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nas nije moglo da se skupi 10 u kutijici od lima, a vi tražite termine u balonima gde mora da nas bude minimum 12. Neverovatno. Za nas je i mala sala na banjici gde se igra po 4 velika. Ipak je bolje da odigramo u parkiću ispod FOOt-a na autokomandi po 3 gde su golovi klupice na kojima sede penzioneri. Tačno možemo da ih iskoristimo kao golmane pa da igramo po dvoje sa jednom izmenom. Opa ima nas i više...Tu sam počeo, nisam mogao da pretpostavim da ću i da završim. Ko s đavolom...Ajde pitaj Posrbicu da li moze da dovede nekog, ako mozes da stupis u kontkt s njim...
adasevic Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mene nema a vi ni jednom ne mozete da se skupite...ccc...Nece me biti najverovatnije do 1. marta... dotle sam planirao da vas obidjem na nekom terminu, al do sada ne odigraste ni jedan... Neozbiljno...
gladijator Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mene nema a vi ni jednom ne mozete da se skupite...ccc...Nece me biti najverovatnije do 1. marta... dotle sam planirao da vas obidjem na nekom terminu, al do sada ne odigraste ni jedan... Neozbiljno...Kako stvari stoje, nece nas biti uopste...
nebojsapetkovic Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nisavic je bolestan,a i ja jedva izdrzavam... splet okolnosti, ne klonjavajte duhom...
smorenko Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) jos dvojicaesit: flegma ne moze, filip ne odgovara Edited January 24, 2012 by smorenko
gladijator Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Pa ima nas osam, ali ovi ce nam traziti da platimo termin i a ko ne budemo igrali...Zena je rekla da 500 din kapare nije dovoljno, ali kao ajde posto cemo doci...Moze li neko da dovede nekog, fale nam jos dvojica?
korindjar Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Čekam da mi potvrde ova dvojica, a ako potvrde igramo.
smorenko Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) jel onda otkazujemo ili da se pojavimo ovoliko koliko nas ima?nedajte da izgubimo i ovaj termin, da bar igramo na male golove.ima nas 8 4 na 4 skratimo teren i igramo. da se pokaze koje majstor na petoparcu. Edited January 24, 2012 by smorenko
Recommended Posts